Valóban buta és szélsőséges a hozzáállásom a
járványhelyzethez? (Sokan mondták)
Figyelt kérdés
Szerintem járványhelyzetben az edzőtermeknek zárva kell lenniük. Nem azért, mert én egy rettegő ostoba vagyok, aki el akarja venni a mozgás jogát, hanem azért, mert vészhelyzet van. Alkalmazkodni kell a helyzethez. Hogyha valaki imádott konditeremben edzeni, akkor eddzen otthon járványhelyzetben. Ott is lehet egészséget karbantartani. Sokszor megkapom, hogy hagyjak másokat élni. Én nem élni nem akarom hagyni a másikat, hanem szerintem ha járványhelyzet van, nem ugyanúgy kell élni, mint előtte. Tehát nem tömegben edzeni, nem bulizni, ameddig fent áll a helyzet. Szerintem jó dolog, hogy nincs buli, konditerem.
Hasonló véleményért engem is lepontoztak a sárga földig :D
De szerencsére nem mi döntünk, meg nem is azok akik már nagyon mennének bulikázni és ha minden jól alakul akkor az oltásokkal ezt az egész mizériát tavaszra letudjuk.
2020. nov. 16. 00:04
2/12 anonim válasza:
Leragott csont ezerszer elmondtak már erre a valaszt.
Inkabb azon agyalj h mi lesz ha megkapod a vakcinadat!
Csak magadat szabalyozd be.
2020. nov. 16. 00:07
3/12 anonim válasza:
Minek jatszod itt a naivat?
Mintha nem tudnad mi.megy a hatterben! Ezek az intezkedesek nem a virusrol szólnak! Csak ugy van neked eladva h mindent erted tesznek!
2020. nov. 16. 00:08
4/12 A kérdező kommentje:
Kettes itt az a kérdés, hogy buta és szélsőséges e. Kit érdekel, hogy lerágott e?
2020. nov. 16. 00:52
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem az.
2020. nov. 16. 02:11
6/12 anonim válasza:
Nem buta és nem szélsőséges.
2020. nov. 16. 08:33
7/12 anonim válasza:
Itt Hollandiában is bezártak mindent, de az edzőtermeket nyitva hagyták. Indok, hogy sok embernek az odajárás szükséges a testi és lelki erőnléthez. Foglalni előre kell applikációval, maximum heti négy óra lehet, egyszerre max. 30 személy edzhet, távolságtartás kialakítva, fertőtlenítés rendszeresen, szaunák, öltözőhelyiségek és tusolók nem használhatók. (Aki közel lakik, az már eleve az edzőruhában jön, én a mellékhelyiségben öltözöm át. Öltözőszekrények ki vannak helyezve a dolgok tárolására.) Nagyon jól meg van oldva.
2020. nov. 16. 09:04
8/12 anonim válasza:
Javítás: maximum 4 óra lehet két hét alatt.
2020. nov. 16. 09:20
9/12 anonim válasza:
Nem
Te vagy az okos, és ha azok, akik téged szidnak kitöltenének egy IQ és pszichodinamikai tesztet, kijönne, hogy vagy nagyon buták, vagy problémásak. Ne törődj velük, 2020 nem a józan észről szól, hanem a konspirációs teóriákat élből benyaló, 70iq-s, paranoid hülyékről, akiket sajnos el kell, hogy viseljünk. Ha ennek vége a következő nagy feladat lesz kitalálni, hogy mit kezdjünk ezzel a rengeteg ön és közveszélyes elmebeteggel
2020. nov. 16. 11:18
10/12 anonim válasza:
nekem azzal van bajom hogy szabadba is kell hordani azt a szart.de biztos én is közveszélyes elmebeteg vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!