Mi lesz itt, néhány nap hét múlva, ha Orbán Viktor teljes kijárási TILALMAT rendel el?
Már a hírekben is olvastam, hogy Orbán Ausztriát követi.
Az a sejtésem, hogy Orbán lehet bejelenti, hogy teljes 0-24 óráig tartó kijárási tilalom lesz, a bevásárló központok bezárnak és csak kis üzletek lesznek nyitva.
Magyarország szegényország, szerintem vége is lenne. Csőd. De tévedhetek is, meg ezt csak én sejtem, gondolom. De Orbán Viktórtól kitelik, hogy erre dönt.
Mi lesz, ha bejelenti, hogy el lesz rendelve az amit fent kérdezek?
A majdhalélegeztetőgépenleszel szöveg még kimaradt 😀
Miért kell úgy tenni mintha eddig sosem haltak volna meg emberek, csak ebben a vírusban? Ja és maszkban vagyok egész nap,úgyhogy nem öltem meg senkit remlélhetőleg, de vajon érdemes-e mindent tönkreverni, abban tényleg senki nem hal meg...? Ja és ez a vírus már nem fog eltűnni biztosan a mai globalizált világban, a vakcina meg ki tudja mire lesz meg, és hogy hatásos lesz e.
44!
Orbán megfogja szívni 2022-be.
Nem szavazunk rá.
Mi nem.
Miért? Mert ezt művelte.
Barátaim is ezt mondják, akik rá szavaztak eddig, de jól mondják.
Ráadásul az egyik konditeremben dolgozik, ami most bezárt és zárás után két napig még volt munkája, mert ugye 11-én már nem nyithattak ki, de 11 és 11-én dolgoztak, mert nagytakarítást fertőtlenítést végeztek és azóta otthon van meló nélkűl, mert a főnök azt mondta neki, hogy most akkor nincs meló addig míg a kormány tiltja az edzőterem nyitvatartását. Ez lehet 30 nap, de lehet fél év is.
Kondisbarátom is a fideszre szavazott. DE CSAK EDDIG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!