Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » És akkor most belénk vágják a...

Fortissima Finguss kérdése:

És akkor most belénk vágják a kötelező vírusoltást és minden olyan szép lesz mint azelőtt? Visszatér minden a régi kerékvágásba?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem, hát várom a forgatókönyveket...

2020. nov. 13. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%
Ha még nincs meg a vakcina, honnan tudnák a dánok, hogy nem működik? Eszem megáll:D
2020. nov. 14. 05:37
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Azért szeretem időnként a politikai kérdéseket olvasni itt, mert mindig tele van rettegő nácikkal, akik igazi címeres baromságokat mondanak. Kérlek, keressetek már nekem olyan esetet, amikor egy széleskörűen alkalmazott oltásnak nem az volt a mellékhatása, hogy erősen csökkent egy vírus prevalenciája vagy éppen eradikáltuk azt. Az oltásellenesség az egyik legveszélyesebb gyökér összeesküvés-elmélet az összes közül, pár éve is szamárköhögésben haltak meg miatta gyerek Kaliforniában, kábé 30 év után először, mert nagyon hippi dolog lett nem oltatni.
2020. nov. 14. 09:03
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egy lassú visszaállás jöhet. A gazdaságot valószínűleg megpróbálják felpörgetni, a maszk viszont ajánlott/kötelező lesz.

Évente valószínűleg kétszer fogunk oltani a mutációk ellen, vagy találnak valamit, ami gyógyítja a betegséget. Ha mázlink van, akkor csökken a fertőzöttek aránya, enyhül a vírus.

2020. nov. 14. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
11%

Vállalod, hogy ha nem így lesz, mint amit leírtál, kiállsz egy napra a Deák térre bohóc jelmezben és folyamatosan mondod, hogy egy ostoba konteó hívő vagyok?

Cserébe ha valóban így lesz, 1 évig neked adom majd a támogatásomat :)

2020. nov. 14. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:
42%
#9-es,jó az anyag...:S
2020. nov. 14. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!