Fortissima Finguss kérdése:
És akkor most belénk vágják a kötelező vírusoltást és minden olyan szép lesz mint azelőtt? Visszatér minden a régi kerékvágásba?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem, hát várom a forgatókönyveket...2020. nov. 13. 23:07
11/15 anonim válasza:
Ha még nincs meg a vakcina, honnan tudnák a dánok, hogy nem működik? Eszem megáll:D
12/15 anonim válasza:
Azért szeretem időnként a politikai kérdéseket olvasni itt, mert mindig tele van rettegő nácikkal, akik igazi címeres baromságokat mondanak. Kérlek, keressetek már nekem olyan esetet, amikor egy széleskörűen alkalmazott oltásnak nem az volt a mellékhatása, hogy erősen csökkent egy vírus prevalenciája vagy éppen eradikáltuk azt. Az oltásellenesség az egyik legveszélyesebb gyökér összeesküvés-elmélet az összes közül, pár éve is szamárköhögésben haltak meg miatta gyerek Kaliforniában, kábé 30 év után először, mert nagyon hippi dolog lett nem oltatni.
13/15 anonim válasza:
Szerintem egy lassú visszaállás jöhet. A gazdaságot valószínűleg megpróbálják felpörgetni, a maszk viszont ajánlott/kötelező lesz.
Évente valószínűleg kétszer fogunk oltani a mutációk ellen, vagy találnak valamit, ami gyógyítja a betegséget. Ha mázlink van, akkor csökken a fertőzöttek aránya, enyhül a vírus.
14/15 anonim válasza:
Vállalod, hogy ha nem így lesz, mint amit leírtál, kiállsz egy napra a Deák térre bohóc jelmezben és folyamatosan mondod, hogy egy ostoba konteó hívő vagyok?
Cserébe ha valóban így lesz, 1 évig neked adom majd a támogatásomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!