Most őszintén teljesen politika és pártmentesen. Mi a csudának van szükség este, éjszaka az üres utcákra a hadseregre?
Az alacsony fizetések miatt a rendőrség létszámhiánnyal küzd több helyen is. A plusz éjszakai járőrözés terhének csökkentését kis mértékben segíti majd a katonák bevonása, ez szerintem nem olyan logikátlan lépés, pedig nem vagyok fidesz-es.
Na meg, a magyar egy törvénykövető nép. Követi a törvényt az első kiskapuig, és ott be is fordul. Kíváncsi leszek, de szerintem soha olyan sokat nem voltak még sétáltatva a kutyák, mint amennyit most majd lesznek este 8 után.
Miért van éjszakai kijárási tilalom? Miért vetik be a hadsereget? Először is a vírus ettől nagyon megijed
Másodszor ez csak egy előkészület a tömeges kényszer oltásra...Na akkor majd próbálnak az emberek menekülni...És milyen jó lesz hogy az utcákon már begyakorlott katonák fogdoshatják össze őket...
Ja, meg 5G tornyokat telepítenek mindenhova, hogy a káros sugarakat rá küldjék a népre, közben füstjelekkel jelzik, hogy hova kell szórni a chemtrailt. Bilgéc már a századik chipet rakta be a vakcinába, most dzsóbájden miatt beadatja mindenkinek.
Egy pár embert úgy eltiltanék az internettől, már is jobb és szebb lenne a világ.
Kérdező! Ne haragudj, de a feltett kérdéseid és a válaszai alapján nagyon értetlennek tűnsz. Egészségügyi válság során még is kiket kéne kiküldeni óvni a rendet? Óvodás kisgyerekeknek, vagy mi? Erre van a hadsereg, ez is része a honvédelemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!