Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történne ha simán átengedné...

Mi történne ha simán átengednék a vírust az országon?

Figyelt kérdés
Tehát semmiféle korlátozás, tiltás nem lenne.

2020. nov. 11. 01:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%

#21 tényleg ilyen ostoba vagy? Azért vannak fullon a kórházak, igaz? ÁTLAG influenzaszezon van, ugye?

Kérdezem én az ilyen sötét, lehunyt szemű arcoktól, nektek mi kell ahhoz, hogy rájöjjetek, hogy ez nem szimpla influenza?

2020. nov. 11. 08:52
 22/29 anonim ***** válasza:
71%
#20 Akkor én egy ufó vagyok. Életem legbrutálisabb influenzáját a 40 fokos nyári hőségben kaptam el. A téli sosem döntött le a lábamról a nyári meg két hétre teljesen kiütött. Szóval ez nem igazán mérvadó.
2020. nov. 11. 09:12
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem migráncs az!!!!
2020. nov. 11. 09:24
 24/29 anonim ***** válasza:
7%
"#15 Hány éves vagy? Sajnálatos, hogy fogalmad sincs a hideg levegő relatíve magas páratartalmának és a mikrobiológiai fertőzések összefüggéséről. Kedvenc barátotok, az influenza sem nyáron tarol." na ne röhögtess foteltudóskám,A mediterrán országoktól skandináviáig az oroszoktól angliáig mindenhol egyszerre van járvány te párakapitány...
2020. nov. 11. 09:45
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Tudtam hogy raszaladsz. Nem veletlenul irtam ugy, hogy relative nedves, hideg levego. Udv. a Parakapitany. ☺️
2020. nov. 11. 10:17
 26/29 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, eddig is beleszartak a magyarok a korlátozásokba, enyhe túlzással szinte kivétel nélkül. Ott tartottunk, hogy bulizott a hülyéje agyba főbe, miközben tombolt a járvány. Ezért van ma ilyen káosz. Ha nem lenne korlátozás, annyi beteg lenne, hogy aztán fél éves totális tilalom lenne.
2020. nov. 11. 11:39
 27/29 anonim ***** válasza:
28%

#21 Pletykákat hallani arról, hogy fullon vannak a kórházak, konkrét hírt erről még nem láttam. Ha mégis, az azért van, mert rengeteg olyan ember van kórházban coviddal, aki nem igényel kórházi ellátást, mert vagy eleve nem súlyos az állapota és otthon ki tudja feküdni, vagy már meggyógyult, csak várja, hogy végre tudjon egymás után két negatív tesztet produkálni (ami nem könnyű úgy, hogy a teszteket nem előírás szerint használják, és emiatt nagyon sok a fals pozitív eredmény).

A legutóbbi adatok szerint Magyarországon 473 ember van súlyos vagy kritikus állapotban. Nekik lehet szükségük kórházi kezelésre.

[link]

2020. nov. 11. 12:10
 28/29 anonim ***** válasza:
25%

,,Pletykákat hallani arról, hogy fullon vannak a kórházak, konkrét hírt erről még nem láttam. Ha mégis, az azért van, mert rengeteg olyan ember van kórházban coviddal, aki nem igényel kórházi ellátást, mert vagy eleve nem súlyos az állapota és otthon ki tudja feküdni, vagy már meggyógyult"

Tehát. Nem voltál ott, a híreket pletykáknak veszed, de biztos vagy benne, hogy a kezelt intenzíves betegek felének kutya baja. Taps. Sokat elárul rólad, így kár veled vitázni. :(

2020. nov. 11. 12:53
 29/29 anonim ***** válasza:
Veled is kár vitázni, ha csak a hozzászólás felét olvasod el, vagy a másik felét szándékosan figyelmen kívül hagyod. Ez a fizetett trollok bevett módszere.
2020. nov. 11. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!