Hány évig fog még tartani ez a mesterséges gazdasági válság a covid megfázás ürügyén?
Figyelt kérdés
Több távolabbi ismerösöm is átesett rajta fiatalok egészségesek voltak és megfázás lefolyása volt, szóval veszélytelen.
De a kormány beáldozza a fiatalok jövöjét és az életszinvonal 10-20 évre valszinűleg visszaesik akkora károkat okoz ez a lezárósdi.
Hány évig fognak szivatni???
2020. nov. 10. 20:40
1/13 anonim válasza:
Jövő évre ígérik a vakcinát, így elméletileg addig. Mondjuk azt is elképzelhetőnek tartom, hogy soha nem fog elkészülni, és a rettegésre meg az emberek hiszékenységére építve fogják fenntartani a diktatúrát, ameddig csak tudják.
2/13 anonim válasza:
Igen vannak olyanok, akiknél a lefolyás nem annyira erős, mint másoknál. Viszont ők át tudják adni nagyon könnyen olyanoknak, akik akár bele is halhatnak, vagy szükségük van korházi kezelésre. Mit nem értesz ezen?
4/13 anonim válasza:
Amíg billgécc mindenkit be nem chippelt.
5/13 A kérdező kommentje:
Én még nem kaptam meg, az is lehet hogy rám veszélyes lenne de ha ennyire életképtelen vagyok hogy 30 évesen meghalnék tőle 0,1% eséllyel akkor nem bánnám mert valszinűleg vmi komolyabb bajom lenne abban az esetben ami amúgy is elvitt volna.
2020. nov. 10. 20:49
6/13 anonim válasza:
Azért az sokat elmond, hogy akik belehaltak, azok közül majdnem mindenkinek volt mellette olyan betegsége, amibe alapból bele lehet halni; illetve a halottak átlagéletkora meghaladja a várható élettartamot.
7/13 anonim válasza:
6-os! Abba is bele lehet halni, ha elüt egy autó és ez a veszély mindenkit fenyeget, egy magas vérnyomás nem olyan, ami úgy minden nap tömegével halnak bele, de cukorbajjal is elvannak akár 4-5 évtizedet is vagy köszvénnyel, mégis ilyenkor "mentő körülményként" be van dobva, hogy pl. a 34 éves halott magas vérnyomásos volt, semmi baj, az krónikus betegség, ja olyan krónikus betegség, ami kb. hárommillió magyar értin, akkor lassan ott tartunk, hogy mindenki krónikus beteg, ergo mindenki veszélyeztetett.
8/13 anonim válasza:
Látom kérdező még mindig nem fogod fel.
9/13 anonim válasza:
#7 A magas vérnyomásba vagy a cukorbetegségbe is bele lehet halni, ha nem kezelik, vagy nem tartják be az orvos utasításait. A covidos halottaknál minden valószínűség szerint ez a helyzet. Egyvalami tény: nincs bizonyíték arra, hogy bárkinek is a koronavírus okozta volna a halálát.
10/13 anonim válasza:
Ez megjósolhatatlan. Én 2-t mondok a konkrét kv.-problémára, de 5-öt mondok, mire talpra áll a világgazdaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!