Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet edzeni menni?...

Miért nem lehet edzeni menni? Miért záratták be az edzőtermeket?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 11:15
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
67%
Építsd a lelked!
2020. nov. 10. 11:32
 12/56 anonim ***** válasza:
75%
Mert edzeni otthon is lehet, ahhoz nem kell menni sehová.
2020. nov. 10. 11:33
 13/56 anonim ***** válasza:
75%

"Édes faxom....mi lenne ezzel az országgal egy háborús készültség esetén...."

Tömeges pávaelgullás.

2020. nov. 10. 11:36
 14/56 anonim ***** válasza:
56%
Menj futni. Annal jobb nincs.
2020. nov. 10. 11:50
 15/56 anonim ***** válasza:
71%
Jöhetsz betonozni, ha annyira súlyhiányod van.
2020. nov. 10. 11:50
 16/56 anonim ***** válasza:
33%

Bosszú Gődény miatt, plusz, hogy pár nyugger nyugodtan piacozhasson.

Nonszensz egyébként, egy vírus esetén, ami állítólag a magas vérnyomásban, szív- érrendszeri betegségben, elhízásban, tüdőproblémában szenvedőkre veszélyes kifejezetten bezárnak télre minden mozgási lehetőséget, ellenben a dohányboltok, alkohol árusító helyek nyitva lehetnek.

Egyébként én a hiszti első körében is jártam edzeni, ahogyan nyáron beutaztam Európát, buliztam amíg lehetett mégsem sikerült elkapni még egy megfázást sem.

Feháborító, hogy a nyuggerek annyira provilégizáltak a társadalomban, hogy annak érdekében, hogy a legkisebb érdeksérelem se érje őket a fiatal, dolgozó/dolgozni akaró emberektől mindent elvesznek. Munka, szórakozás, mozgás lehetősége.

2020. nov. 10. 11:56
 17/56 anonim ***** válasza:
41%
Semmit sem ők vesznek el. Az úgynevezett "nyuggerek" pont leszarják az egész hisztériát. Többségük a virusban sem hisz, amelyik meg igen az azt mondja úgy is meg kell halni egyszer. Épp a páva kölkök rinyálnak maszk hordásért és iskolabezárásért. Csak nézd meg itt a kérdéseket.
2020. nov. 10. 12:09
 18/56 anonim ***** válasza:
20%
Ugy gondolod ha megbirkózol 200 kiloval, akkor a covidot is legyűröd? :)))
2020. nov. 10. 12:13
 19/56 anonim ***** válasza:
75%
Mert ember embert ér, legtöbben nem fertőtlenítenek maguk után, de még lepedőt/törölközőt sem tesznek maguk után, öltözők tusolóval együtt is jó fertőhelyek lehetnek. Maszk kondiban offos... Szerintem teljesen indokolt.
2020. nov. 10. 12:20
 20/56 anonim ***** válasza:
81%
Jelenleg az országnak a legkisebb gondja is nagyobb annál, hogy hova járj edzeni. Aki akarja meg tudja oldani otthon. Nyílván nem ugyanaz de ideiglenesen megteszi. Meg kell értened, hogy emberek válnak munkanélkülivé, cégek mennek csődbe.
2020. nov. 10. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!