Ez a tetves digitális oktatás az OKJ tanfolyamokra is érvényes lesz vajon?
Nálunk egyébként, aki később vizsgázik csoport, azokhoz megy holnap tanár...
De valóban jó lenne, ha Magyar Közlönyben fent lenne az új szám,ott le lenne írva, hogy Okj-ra vonatkozik-e vagy sem és mi a helyzet a vizsgákkal (akár érettségin keretén belül, akár nem), meg a gyakorlati órákkal. A GYAKORLATOT valóban ott élesben a legjobb megtanulni.
Már fent van az új szám a Magyar Közlönyből.
Én nem látok benne okj-t, de még érettségit se. Szóval csak felsőiskola, meg középsuli.
Még a "felnőtt" se szerepel a szövegben. Szóval, értelmezésem szerint:
minden vizsga megy tovább, minden okj tanfolyam (akár fizetős, akár nem), megy tovább, mintha mi sem történt volna.
De mondjuk ez benne van:
"Tilos a közterületen, illetve a nyilvános helyeken a csoportosulás, illetve a gyülekezés". Meg ha 10 ezer fő feletti lakosságú egy város, akkor a polgármestere dönt arról, mely közterületen legyen kötelező a maszk.
Na, mi még a mai napon biztosan megyünk be a suliba. Tegnap este kaptuk a hírt a tanulmányi vezetőtől, hogy ott a "kiskapu", nem szerepel az új rendeletben, hogy OKJ-ra is vonatkozik. :D Ha módosítanak, és ennyi is jut, annak is örülök, mert épp a mai nappal kezdünk bele egy újabb dologba, ennyivel is több lesz a helyes(!!!!) tudásunk! Most örülök a kicsinek is.
Mi megkaptuk még a tanfolyam elején, hogy ha menet közben becseszerintik a digitális oktatást, akkor is megy tovább a tanfolyam, otthon mindenki csinálja az online felületen közzétett tananyag, illetve bemutató/oktató videó alapján. Ennek az osztály 90%-a nem örül, de ez van. Én nem azért fizettem eddig több mint 250.000 forintot, hogy kókler szakember legyen belőlem! Aki veszélyeztetett, vagy fél, az maradjon otthon, minket többieket meg engedjenek a dolgunkra.
Nem vagyok vírustagadó, de a hivatalos számok alapján nincs világjárvány, ne beszéljetek marhaságot! Ott van példának a szlovák tesztelés, nem érte el a pozitív tesztek száma az 1%-ot! Nem tudnak világszintű járványt felmutatni, akárhogy erőlködnek, hogy szétcsesszenek a világban mindent.
Mindenki Mást mond ez igen érdekes, nálunk is azt írták,hogy OKJ re nem vonatkozik (legalábbis a miénkre mert ez felnőtt oktatás.
Nem pedig középiskola.
14 év (ált.isk. 8. osztály) felett digitális munkarendben folyik a tanítás. Mit kell ezen túlbonyolítani? Amennyiben az OKJ-tanfolyamon ennél fiatalabbak vesznek részt, úgy marad az iskolai oktatás. Ha ennél idősebbek, akkor távoktatás.
Mit lehet ezen nem érteni?
Ezt nézd kérdező van isten
"a szakiskolákban, szakgimnáziumokban és készségfejlesztő iskolákban a gyakorlati nevelés-oktatás az egészségvédelmi intézkedések szigorú betartásával jelenléti formában is megtartható, ha az tantermen kívüli, digitális munkarendben nem valósítható meg“
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!