Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a Mi hazánk...

Mi a véleményetek a Mi hazánk azon javaslatáról,miszerint amerikai mintára itt is be kellene vezetni a szabad civil fegyverviselés jogát?

Figyelt kérdés

A véres bécsi terrortámadás után nyilvánvaló hogy közép Európa sincs biztonságban a muszlim terroristáktól.

A Mi hazánk már javasolta a fegyveres határőrizet visszaállítását,most pedig a szabad fegyverviselés jogát akarják bevezetni.

Ezzel az lenne a cél hogy lehessen hatékony önvédelem és hogy könnyen meg lehessen állítani a terroristákat bárkinek.

Itt a link:

[link]

Ti támogatnátok Toroczkaiék javaslatát?

2020. nov. 8. 15:28
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
22%

"Haverom motorbalesetben halt meg. Akkor most a motort, vagy az autót, vagy az utat, vagy a konkrét Ford autómárkát tiltassam be, ami belement?"

Ez egy nagyon jó példa, ha az emberek egy nagyon egyszerű kreszt se képesek betartani szándékosan felelőtlenségből, h adnék én fegyvert a kezükbe? Sehogy. Addig jó míg a barmok nem rohangálnak fegyverekkel.

2020. nov. 10. 19:30
 32/48 anonim ***** válasza:
31%

31.-nek.

"Addig jó míg a barmok nem rohangálnak fegyverekkel."

Így van, de idehaza a szüleidnek, és a gyerekednek sem lehet. Akkor tehát ők is...? IGEN! Szerinted! >:)

2020. nov. 10. 19:33
 33/48 anonim ***** válasza:
84%
Én örülök hogy nincs szabadabb fegyvertartás Magyarországon annak ellenére, hogy ha lehetne én biztos tartanék. Van itthon riasztópisztolyom is. Nekem nem általánosságban a fegyverviseléssel van bajom. Inkább azzal kapcsolatba vannak aggályaim, ha mi lenne, ha az a társadalomban élő sok funkcionális analfabéta posztkádári házmesterszindrómás kretének kezébe fegyver kerülne. Mert sajna elég nagy részét teszik ki ezek a valamik a társadalmunknak. Ha az hogy ezek nem juthatnak lőfegyverhez, azzal jár hogy én sem, hát egye fene ezt be tudom vállalni a közjóért.
2020. nov. 10. 19:35
 34/48 anonim ***** válasza:
46%

32#

Nem. Az olyan barmokról beszélek (mint te) akik azért mert vki ellenzi a szabad fegyverviselés már a halálát vagy családtagja halálát kívánod. Akkor ha lenne fegyverviselés és már lőnéd is le akivel nem értesz egyet? Ja kb..

2020. nov. 10. 19:42
 35/48 anonim ***** válasza:
36%
Azért még kiváncsi lennék, hogy azok akik annyira félnek egy fémdarabtól, menyire félhetnek leszólítani egy nőt? Bár kiváncsi lennék, melyik az a nő aki összejönne egy olyan férfival aki nem tudja megvédeni a családját mert fél a fegyverektől, és inkább rábízza magát a rendőrségre.
2020. nov. 10. 19:49
 36/48 anonim ***** válasza:
38%
Istenem, de szánalmas vagy.. xd Mondod te aki retteg és csak fegyverrel a kezében érezné magát biztonságban.
2020. nov. 10. 19:57
 37/48 anonim ***** válasza:
72%
Szeretném azt hinni hogy ez a 19:49-es csak troll :D
2020. nov. 10. 20:11
 38/48 anonim ***** válasza:
44%

Mondom én, nagypapám testvérét a belvárosba, megverték 40 ezer Ft miatt 2 hónapig korházba volt, ezmiatt papám vett egy gázpisztolyt, kért rá viselésit, aztán mi váratlan piac parkolóban elakarták venni a táskáját elég volt csak elővennie a gázpisztolyt és elszaladt a patkány. Egyik barátom apjához betörtek mikor otthon voltak, pusztakézzel védekezet, nyakon szúrták.

2020. nov. 10. 20:23
 39/48 anonim ***** válasza:
50%
2020. nov. 10. 21:05
 40/48 anonim ***** válasza:
5%
Akik most azt hiszik, hogy egy ilyen törvény után a bűnözőknél fegyver lenne azok tényleg elhiszik, hogy most nincs náluk? :) Vagy akár Győrkös István mivel lőtt? Fapuskával? Nagyon remélem, hogy ezeket a fajta hozzászólásokat gyerekek írták...
2020. nov. 13. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!