Meginnál egy felest Orbánnal?
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 12:57
11/21 anonim válasza:
Attól függ, ki fizet. Ha én, akkor nem, ne rajtam hizlalja a máját. Ha ő, akkor igen, legalább egy ilyen keveset visszalátok az adómból.
12/21 anonim válasza:
"Én Fletóval is innék."
Innék én sokakkal de azért nálam is van egy határ :D
13/21 anonim válasza:
Kizárólag akkor ha bevesz a maffiába.
14/21 anonim válasza:
Nem. De nem azért, mert annyira ki nem állhatnám, hanem mert hiába kérdeznék bármit is, nem mondana igazat. Miért tenné egyáltalán? Nem tartozik felém semmiféle elszámolással.
15/21 anonim válasza:
Én nem, de csak azért mert nem szoktam inni, pláne meg pálinkát. Viszont esetleg egy kólát vagy valami más italt szívesen meginnék vele. Kíváncsian beszélgetnék vele, hogy amúgy milyen ember. Lehet nem értek egyet a politikájával és a dolgaival, de ha lehetne vele nyíltan és őszintén beszélgetni én leülnék vele egy asztalhoz, sőt megtiszteltetésnek venném, hogy őszinte velem.
16/21 anonim válasza:
Felest nem, mást, ami nem alkohol igen.
18/21 anonim válasza:
Nem, mert nálunk a kocsmába be sem engednék!
19/21 anonim válasza:
Igen, többek között neki köszönhetem, hogy legálisan főzhetek otthon, és hogy a jövőben tehetem (ismét) adómentesen. Egy felest megérdemel ezért, én úgy gondolom. Gyurcsánnyal ugyan nagyon nem vagyok kibékülve, de adnék neki is egy felest, ha delirál, nem vagyok kegyetlen.
20/21 anonim válasza:
Én ugyan nem. Nem a személye miatt, hiszen koccintottam én már nála is ocsmányabbal de mint ember nem tudnám elfogadni és ez fontos közös ivászatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!