Orbán Viktor féle külpolitika tényleg orosz és kínai barát?
Ellenzéktől szoktam látni a vádat, de nekem olybá tünik hogy kb német gyarmat vagyunk. Csak az ellenzék szerint még nem térdelünk az EU előtt eleget, még többet kellene akár gazdasági károk árán is.
Mondjuk csak nyugattal szabad kereskedni, nyugattól venni az áramot, Paksot bezáratni stb
"olybá tünik hogy kb német gyarmat vagyunk."
Ezt kifejthetnéd kicsit bővebben is.
Egyébként igen, Orbán inkább "kelet" felé húz. Persze "nyugat" felé is nyal, de arra annyit nem.
Nem véletlen, hogy például Szijjártó is Ázsiába jár haknizni.
Szerintem az orosz és kínai nyalás az egy gumicsont a szélsőjobb felé hogy kemények vagyunk stb.
De nyilván ha az unió bekeményítene akkor bármit megtenne Orbán hogy bent maradjunk, szükségük van az uniós pénzekre, lenyúlni.
Legalábbis nekem az jön le hogy Orbán mesterien csinálja, mindkét tábort megtudja szólaltatni de nem változtat a tényen hogy gazdaságilag teljesen nyugatot szolgálja. A német multikat és gyárakat, intézkedései jogok szabályok törvények mindig azoknak kedvezz.
“ Orbán mesterien csinálja, mindkét tábort megtudja szólaltatni”
Arra gondolsz h haverokon keresztül beszerzett használhatatlan kínai nyelvű lélegeztetőgépet? Ezt a lomot azóta se sikerül eladni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!