Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szíjjártó miért dolgozik...

Szíjjártó miért dolgozik koronavírusosan is?Ennyire kell a pénz?

Figyelt kérdés

Most home offiszba dolgozik. De miért?

Nem lehetne megélni a táppénzből? Nem értem miért nem lazít inkább? Én ilyenkor kihasználnám a lehetőséget

Nagyon jó munkaerő lehet

2020. nov. 6. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Félretéve, hogy ez egy rossz troll kérdés, bizonyos vezetői pozíciókban, legyen az állami vagy magánszféra, nincs olyan, hogy az illető nem elérhető. Ilyen magas pozícióknál nincsen az, hogy lejárt a munkaidő, majd holnap folytatjuk, majd holnap válaszolok az xy e-mailre, stb. Senki nem kéri számon, hogy hol volt a munkaideje alatt, ha nem bent töltötte azt az irodájában, de az sem érdekel senkit, hogy épp munkaideje van-e vagy sem ha valami fontos, sürgős munka van.

Az, hogy home officeból dolgozik, az az ő esetében jelentheti azt, hogy egész nap dolgozik, és azt is, hogy csak a legfontosabb hívásokra válaszol, épp úgy, mintha szabadságon vagy táppénzen lenne.

2020. nov. 6. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
23%
Kár erőlködni!
2020. nov. 6. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
49%

"Szíjjártó miért dolgozik koronavírusosan is?Ennyire kell a pénz?"

Nem. Ennyire ő az ország egyik minisztere.

Tudom, kedvenceidtől az volt neked természetes, hogy "majd megszakadtak hogy úgy tűnjön, mintha kormányoznának", de ez a kormányzat valóban dolgozik.

2020. nov. 6. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

XDXDXDXDXDXD

Olyannyira dolgozik,hogy a helyettese tárgyal.

2020. nov. 6. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
70%-át megkapná a bérének, nem a pénzért dolgozik, hanem azért, mert még nincs olyan állapotban, hogy munkaképtelen legyen.
2020. nov. 6. 17:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egyetemen tanítok, töredék pénzért, de én dolgozok vasárnap is, vagy késő éjjeli is.

Van a munkának egy tempója, én meg vagyok olyan f_sza gyerek, hogy álljam.

Valami hindu bölcsességek mondják, hogy olyan elfoglaltságot keress, ami szeretsz, és soha az életben nem kell dolgoznod

Sajnálom azokat, akik csak azért dolgoznak, hogy pénzt kapjanak érte.

Abban mi a jó?

2020. nov. 6. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
12%
Kell az újabb hajbeültetés.
2020. nov. 6. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!