Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy jobboldali szervezet...

Ha egy jobboldali szervezet átlagos ruhában menne ki tüntetni és nem kiabálna akkor is lenácizná őket a baloldal?

Figyelt kérdés
Mert ugy gondolom ha nem fekete poloban nagymagyar zaszlokkal skandalnanak ciganybunozest csak felvonulnanak csendesen akkor a baloldal nem tudna mit kezdeni a dologgal! Mert en ugy vettem eszre hogy a baloldal egyetlen egy fegyvere a rasszizmus!

2020. nov. 5. 01:01
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Hiszen ezt teszik már régóta.
2020. nov. 5. 01:06
 2/9 A kérdező kommentje:

Lazan meglehetne fogni a liberalist a sajat jatekaban.

Ha nem adsz ra semmilyen okot hogy lenacizzon

(oltozek, kijelentesek) de te megis kiallsz a velemenyedert akkor mar nem tudna a median keresztul lerasszistazni!

Mert eleg gyenge labakon allna!

2020. nov. 5. 01:12
 3/9 anonim ***** válasza:
3%

De hiszen megteszik, lassan 30 éve nácizzák folyamatosan azokat akiknek nem tetszik a véleménye. A parlamentben, a médiában, mindenhol. Soha nem kellett hozzá sem öltözködés, sem tett, sem szólam, egyszerűen ha jobboldali volt akkor náci és kész.

Persze vannak a jó nácik, akiknél a náciság nem gond - ezekkel fognak össze amikor nekik tetszik, mint mostanában a jobbikból lett ballikkal. Őket már nem nácizzák, akkor sem ha konkrétan nácik.

2020. nov. 5. 01:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem, hogy mit akarsz. Azt mondod, hogy menjenek ki az utcára úgy, hogy ne adjanak okot az utcára vonulásuknak? Igen, akkor nyilván nem kötne beléjük senki.

Ha nem mondod el mit gondolsz, akkor nem fognak megítélni, mert nem lehet mi alapján. Viszont akkor értelme sincs kimenni az utcára, mivel egy utcára vonulásnak az a lényege, hogy valamire felhívd a figyelmet, hanem mondasz semmit, akkor senki nem fogja tudni, hogy mi a célod.

2020. nov. 5. 02:19
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
szerintem Magyarországon a nácikat nácizzák. mit kell ezen szégyellni?
2020. nov. 5. 02:21
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Látom ti még éjszaka sem tudjátok abbahagyni a gyűlölködést :D. Frusztrált Fidesz barmok.
2020. nov. 5. 07:26
 7/9 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, nem az számít, hogy vagy felöltözve, amikor tüntetsz, hanem az, hogy miért teszed. Ha olyan eszmékért, vagy jelenségekért mész utcára, amik rasszizmusra, náci gondolatokra épülnek, akkor náci vagy, hiába vagy öltönyben és csendben. Hiszen a nácik támogatják a náci elveket.

Ha az elvek, amikért kiállsz nem tartoznak ide, akkor nem vagy náci. Ilyen egyszerű.

2020. nov. 5. 09:02
 8/9 A kérdező kommentje:

Akkor fel lehet vonulni "Nemzeti érzésű" de másokat semmilyen módon nem gyalázó és félelmet nem keltő béke pártként? Úgy, hogy elérje a célját de mégsem mondhassák rá, hogy rasszista náci! Ami már rég nem is aktuális illetve Hitler a "Náci" eszme alatt elkövetett "gyilkos" volt!

Tehát a náci sem volt náci párt még az elején! Tehát jobbközép beállítású többségében nemzeti érzésű de azért mások iránt is bőkezűen toleráns másokat nem gyalázó meg nem sértő félelmet nem keltő nemzeti béke párt ha kimenne tüntetni a nézeteikkel eltérő más szervezetek ellen! Akkor abba nem tudna senki sem belekötni mivel nem sért semmilyen jogokat! Pont

2020. nov. 5. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem azért lett ezeknek ilyen rossz megítélése, mert mostanában sokszor fullad erőszakba tüntetés. Pl én még senkitől nem hallottam, hogy a fideszes békemenetet nácizná. Én sem értek vele egyet ideológiailag, de sétálnak kicsit, hazamennek, másnap megy az élet tovább, nem ártottak senkinek, de amikor kocsikat gyújtogattak 2006-ban, az nem volt oké. Ha békésen akarod valaki halálát, akkor sem oké. Ugyan így, amikor amerikában a fél város szétverték a bal oldaliak az elítélendő, de ha erőszak nélkül tették volna, akkor az rendben lenne és sokkal többet értek volna el, mert nem arra emlékezne, mindenki, hogy az idióta csürhe fosztogat, hanem esetleg a valós társadalmi problémáikra.
2020. nov. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!