Mi lesz a bezáratott szórakozóhelyek dolgozóival?
Figyelt kérdés
Csőd, mind mehet az utcára? Állami támogatásról szó nincs.2020. nov. 4. 10:40
11/19 A kérdező kommentje:
Jó hát ha az állam válasza az, hogy bezárjuk a munkahelyedet, de segítséget nem kapsz, akkor ebből elég nagy nép lázadás lesz.
2020. nov. 4. 11:13
12/19 anonim válasza:
AZ a helyzet, hogy most járványügyi helyzet van. Nem viccből zárta be a kormány. Nincs pénz se mindenki megsegítésére. Akkor se lenne, ha Orbán rendes fazon lenne. Ez nem direkt szívatás. Vészhelyzet van. Mondjuk alapjáraton se járhat jól mindenki. Ezt kéne megérteni.
13/19 anonim válasza:
Ilyen alapon egyébként kérdőre vonhatnád azokat is, akik eddig szartak bele a helyzetbe. Ha csak kicsit vették volna komolyabban, most sokkal jobb lenne. Én egyszer egyetemi segítség reményében mentem el bulizni. Akkor voltam csak a járvány alatt. Gondolom akik ott voltak rendszeren fullba nyomták a dolgot. Kérdezd meg őket, hogy miért kellett ennyire rontani a helyzeten.
14/19 anonim válasza:
Dolgozók szerintem nyugodtan bemehetnek, csak vendég ne legyen.
Vagy átalakításra kerülnek. Ahol asztalok, székek, konkrét ulohelyeket adnak el ott nyitva lehetnek.
15/19 anonim válasza:
Mármint mindenkit aki szart bele. AKár bulizott és ott fertőzött, akár máshol tette. Nem a kormány miatt van járvány. SOk rosszat tettek, megbocsájthatatlan dolgot is, ez nem az ő bajuk.
16/19 anonim válasza:
Remélhetőleg hamarosan ismét dolgozhatnak majd.
17/19 anonim válasza:
Bezártak a szórakozóhelyek majd lesz helyette házibuli.Aki akarja megtalálja a módját hogy szórakozzon.Ezzel csak ennyit értek el kb
19/19 anonim válasza:
Keresnek más munkát, mintha lenne választásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!