Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre inkább bohózatba csap...

Egyre inkább bohózatba csap át a koronavírus védekezés?

Figyelt kérdés
Elvileg sokkal durvább a helyzet mint tavasszal, még is csak szärfűrészelés korlátozásokat hoznak. Meg eleve mi ez a hülyeség hogy éjfél és 5 között nincs kijáráz? Azt hiszik hogy az emberek éjfél és 5 között járnak az utcára egymás arcába köhögni? Mi ez a téboly?
2020. nov. 3. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Ahogy mondod.
2020. nov. 3. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Ez már a bohóckodás kategória.
2020. nov. 3. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
97%

Egy család, egy háztartásban élnek, elmennek moziba vagy színházba, de külön kell őket ültetni. :O Ebbe mi a f..sz a logika?

Svédek csinálják jól, nincs eszement intézkedés, nincs kötelező szájkosár, nincs büntetés.

2020. nov. 3. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
70%

Valamit lépni kellett, ez jött össze. Olyan semmilyen lett, nesze semmi fogd meg jól.

A fideszes szavazókat jellemzően a diszkók nem vonzzák tömegével, annak meg örülnek hogy hivatalba kell menni akkor behetnek a városba kocsival. Éjjel meg úgyis alszik mindenki.

A tömegközlekedés sűrítése tényleg jó ötlet volt, de én az idősek vásárlási sávját meg az iskolák bezárását hiányoltam (nem járok iskolába, nem ezért írtam).

Ez van, néhány látszatintézkedés, a lényeg hogy "a gazdaság menjen".:D

2020. nov. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!