Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi magyarok azért nem tudunk...

Mi magyarok azért nem tudunk beilleszkedni ide Európába, mert ázsiai mentalitásunk van? Nem csak a politikusok miatt?

Figyelt kérdés

Igazából, az hogy ilyen szar, korrupt, tolvaj politikusaink vannak, végső soron nekünk, a népnek köszönhető. Ez a mentalitásunk következménye.

Egyik jó haverom kb. 2 hónapja költözött ki Svédországba, és nagyon oda van érte. Írja, hogy teljesen más világ. Magas az életszínvonal. Más a mentalitás. Más a hozzáállás, hatékonyság. Stb. Tehát ott a svéd emberek is olyanok, másfélék mint mi, félázsiai magyarok.

Igaz, hogy vannak gazdag országok is Ázsiában, főleg az olaj exporter országok, de végső soron azokat is az Európai, Amerikai befektetők tették gazdaggá. Ha nem építették volna ki európai, amerikai mérnökök, gazdasági szakemberek az infrastruktúrát, akkor a perzsa öböl országai még mindig ott tartanának, hogy kecskéket tartanak, sátrakban/putrikban élnek és ölik egymást. Tehát emberileg fejletlenek, csak a pénz az olaj tartja őket magas életszínvonalon.

Szerintetek mi magyarok is azért vagyunk ilyen beilleszkedni képtelen, szerencsétlen szegény nemzet, (akiknél már a románok is jobban élnek), mert emberileg még mindig a fejletlen ázsiai mentalitást hordozzuk?

2020. nov. 2. 13:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
Minek kellene beilleszkedni olyanok közé, aki nem tudják eldönteni milyen neműek?
2020. nov. 2. 14:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"a magyarok nyilaitol ments meg minket Isten!" :)))

… igy gondolnak ránk kedves szomszedaink.

2020. nov. 2. 14:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

12

Még szerencse, hogy csak ékezet nélkül.

2020. nov. 2. 14:56
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Elsősorban nem mi vagyunk azok, akik nem tudnak beilleszkedni Európába, de ha leírnám, kik azok, az rasszizmus lenne.
2020. nov. 2. 15:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
14: 10pontos komment! :-)
2020. nov. 2. 15:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tudod nagyon szánalmas, hogy minket szidsz, meg ázsiaizol, akik elértük NEKED, hogy szabadon dönthess és mehess a haverod után Svédországba csak mert ott neked jobban tetszik.

Mert mi voltunk akik rendszert váltottunk, mi voltunk akik elértük, hogy az unió EGYENJOGÚ tagállama lehessünk és te EMIATT tudod hogy akár oda is mehetnél, mint a haverod.

Hát menj már! Mindenkinek az lenne a legjobb.

2020. nov. 2. 16:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nevezd már meg kérlek, hogy milyen az az Ázsiai mentalitás, és miképp érhető tetten a magyarokon! Nagyon kíváncsian várom miféle párhuzamot tudsz állítani
2020. nov. 2. 17:45
 18/23 anonim ***** válasza:
40%

Én mondjuk "büszke" vagyok ázsiai wredetünkre, bár sokat nem tettem érte.

Kína már négyezer éve is birodalom volt, pár gyenge évszázad után megint emelkedik, micsoda tempóban.

Szerinted mi lesz Svédország ól akár csak 50 év múlva? Mert Kína marad, csak akkor már tán az első helyen.

Száz évekig "védtük" Európát, miközben ők meggazdagodtak így-,úgy.

De a török a hátunkba került, több, mint 2000 mecset van már csak Németországban

Az összes Szulejmán együtt se mert ekkora sikert elképzelni.

Korrupció?

Kisfiúk vagyunk, bármi is van

200+ BEJEGYZETT EP képviselő van a Soros barátai lobbi csoportban.

Vagy Juncker, az előző EB elnök, még luxemburgi miniszterelnök korában több tucat multicégek csalogatott oda, ahol csá 1% adót k ellet (csak nekik) fizetni, stb

A legtöbb 56-os menekült is frankó beilleszkedett, a haverok is.

Hol a baj?

2020. nov. 2. 20:25
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

Utolsó, és szerinted a mecseteket a németek használják, mert megtértek az iszlámra? 😂😂

Hagyjuk már ezt a bullshitet, a magyar nem is létezik, ez egy mix, amiben van minden. A kultúránk már szinte semmit sem befolyásol, elenyésző.

A magyarnak semmi köze már kelethez, igencsak nyugatiasak vagyunk. A beilleszkedési nehézség maximum amiatt van, hogy nekünk nem sikerült a rendszerváltás. Mindenesetre nem tudom miről beszél a kérdező, rettentő kíváncsi lennék...

Abbam igazat adok, hogy a svédek sehol se lesznek 50 év múlva, a gazdaságuk jóformán csúcsra van járatva.

2020. nov. 2. 20:32
 20/23 anonim ***** válasza:

#19, a méreteket az a 2 millió migráns, és korábbi legális bevándorló használja, aki már ott él

A németek még még léteznek, de lassan senkit nem fog ez érdekelni azon a területen.

Mi nem sikerült a rendszerváltáson?

Előtte még az volt a duma, hogy ez még nem a szocializmus ez csak a létező szocializmus.

Ez még a létező rendszerváltás volt, nincs másik.

Nem vagyok csalódott, de kétségtelenül valami emberségesen kapitalizmust gondoltam én is, olyasmire, mint amit Hollandiában láttam előtte.

De be tudtam ebbe is illeszkedni, az iszlámba viszont nem is akarok.

2020. nov. 2. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!