Mi a vélemények Jakab Péter( Jobbik) krumplizásához a parlamentben, és az érte kapott 4,4 milliós büntetéséhez?
Én ellenzéki vagyok, jót nevettem rajta, értettem a lényegét. De ennek nincs helye a parlamentben. Mentségére szóljon azonban, hogy ők minket is képviselnek és senkinek nincs szavazati joga, vagyis joga van csak a szavazatának nincs értéke. Ha valaki felszólal és közli a mi véleményünket, akkor azt lehurrogják, elkezdenek tapsolni a fideszesek, hogy ne tudjon beszélni az ellenzéki. De azokkal nem kezd semmit a bajszos, csak az ellenzékieket bünteti. Szóval emiatt is támogatom Jakab megmozdulásait, mert szóhoz néha úgy se tudunak jutni, de ő akkor demonstrál, bármennyire is ciki és nincs helye a parlamentben.
A 4 milla meg szerintem rengeteg, mikor egy beteg pedofil állat csak 500ezer forintos birságot kap, sőt a még az aktáit is titkosítják és eldugják. Vagy mikor Borkai drogozik, prostizik közpénzből és semmi vonzata nincs. De ha Jakab bevisz egy zsák krumplit Orbánnak az 4.4milla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!