Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a vélemények Jakab Péter(...

Mi a vélemények Jakab Péter( Jobbik) krumplizásához a parlamentben, és az érte kapott 4,4 milliós büntetéséhez?

Figyelt kérdés

2020. nov. 2. 11:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
22%
Már régen meg kellett volna fékezni azt a féleszűt. Már az ellenzék sem vállalja fel. Kunhalmi is leoltotta egy hete
2020. nov. 2. 11:07
 2/22 anonim ***** válasza:
11%
Elég gáz, hogy ilyet csinál valaki a parlamentben. És elég szomorú, hogy már az ellenzéknek is elmegy az esze, hogy ilyet művelnek.
2020. nov. 2. 11:08
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Nincs vélemény. Fölösleges.
2020. nov. 2. 11:09
 4/22 anonim ***** válasza:
7%
Nagyon szomorú, hogy ide jutott az ellenzék.
2020. nov. 2. 11:10
 5/22 anonim ***** válasza:
13%
A büntetést sokallom, de ugyanakkor azt sem tartom helyesnek, hogy ilyet csináljon valaki a parlamentben, főleg akinek példát kellene mutatni.
2020. nov. 2. 11:11
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

Én ellenzéki vagyok, jót nevettem rajta, értettem a lényegét. De ennek nincs helye a parlamentben. Mentségére szóljon azonban, hogy ők minket is képviselnek és senkinek nincs szavazati joga, vagyis joga van csak a szavazatának nincs értéke. Ha valaki felszólal és közli a mi véleményünket, akkor azt lehurrogják, elkezdenek tapsolni a fideszesek, hogy ne tudjon beszélni az ellenzéki. De azokkal nem kezd semmit a bajszos, csak az ellenzékieket bünteti. Szóval emiatt is támogatom Jakab megmozdulásait, mert szóhoz néha úgy se tudunak jutni, de ő akkor demonstrál, bármennyire is ciki és nincs helye a parlamentben.

A 4 milla meg szerintem rengeteg, mikor egy beteg pedofil állat csak 500ezer forintos birságot kap, sőt a még az aktáit is titkosítják és eldugják. Vagy mikor Borkai drogozik, prostizik közpénzből és semmi vonzata nincs. De ha Jakab bevisz egy zsák krumplit Orbánnak az 4.4milla.

2020. nov. 2. 11:16
 7/22 anonim ***** válasza:
13%
Egyetértek...csak át kellene változtatni fogházbüntetésre 🤔
2020. nov. 2. 11:24
 8/22 anonim ***** válasza:
82%
Hát Kaleta 540 ezer pénzbirságot kapott, tehát ez azt jelenti, hogy 19 ezer pedofil kép helyett 190 ezer pedofil képet ér egy krumplis zsák. Ami azt jelenti, hogy nagy az infláció, de szerencsére még nem bilpengővel fizetünk.
2020. nov. 2. 11:33
 9/22 Alex Fly ***** válasza:
85%
Ahogy láttam, kevés volt a krumpli... Hányan ráugrottak arra a zsákra!
2020. nov. 2. 11:45
 10/22 anonim ***** válasza:
93%
A mondanivalójával egyetértek, de már régen rá kellett volna jönnie, hogy ezzel a stílussal semmire nem fog menni. Rafináltabb, intelligensebb módszerek kellenek.
2020. nov. 2. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!