Melyik a népszerűtlenebb, a sok halott vagy a gazdasági visszaesés?
Azért nincs szigorítás és bezáratás, mert akkor a kormánynak fizetni kéne.
Ha hatóságilag bezáratják a boltodat, éttermedet, elvárhatod, hogy kompenzáljanak ezért.
Viszont úgy néz ki, Magyarországon erre nincs pénz, ezért inkább marad minden nyitva, bevállalva a sok halottat és a kórházak túlterhelődését.
Hát az attól függ. Ha kétbites módon gondolkodunk (vírus/visszaesés) akkor nincs mit mondani. Ha viszont hajlandók (és képesek) vagyunk végiggondolni a lehetőségeket, volna néhány tennivaló mind a járvánnyal, mind a gazdasággal.
Ez nem fog bekövetkezni, mert a hatalom pontosan tudja, hogy ennek a társadalomnak (csekély kivétellel) mindent el lehet adni úgy, hogy "az eső ellen se tudunk tenni semmit". Értsd: ez (amit teszünk) a legjobb megoldás, mások is ezt teszik, és nincs jobb. Csakhogy az a csekély létszám tudja, ennek minden szava nettó hazugság. Viszont ott a hatalom. Na ennek meg minden szava nettó igazság.
15,de,haltak meg
Csak nem úgy, hogy a vírus okozta endothel zavar miatt keletkezett mikro plakkok miatt károsodott az összes létező szerv.
Ezt már jó ideje tudjuk, hogy ez történik a covidnál, nem ártana tájékozódni, nem?
Sőt, már azt is sejtjük, hogy idegrendszeri zavarokat is okoz, nem kevesen például PTSD sek, insomniasok, pánikbetegek lesznek utána.
Ez sem gond, igaz?
Először is: guglizni annak kell, aki állít valamit és alá akarja támasztani, nem pedig annak, aki kételkedik az állítás valóságtartalmában.
Másodszor: a linkeken arról írnak, hogy van példa ilyen szövődményekre, nem pedig arra, hogy általánosságban ilyen szövődményekre számíthat, aki elkapja a vírust, márpedig te ez utóbbit hazudtad.
Én azt állítottam, hogy jelentős a szövődmények aránya, és súlyosak is lehetnek. Te leírtad, hogy szerinted azon szövődmények nem is léteznek, mert azelőtt is haltak meg strokeban. Amikor jeleztem, hogy a vírus okoz ilyeneket, sőt a konkrét hatásmechanizmusa a vírusnak erre épül, akkor szerinted hazudtam. Ezek után kapsz bizonyítékot, de neked továbbra is tagadni kell a valóságot.
Kérlek, az összes tüdőgyulladás emiatt van, de segítek... Már a szaglás vesztés is.
Jó, semmi baj, végülis fél év alatt már megszoktam, hogy ez nálatok úgy megy, hogy bármi is történik, majd úgy lesz igazítva a történet, hogy csakakkorse veszélyes, a bizonyítékokra fittyet hányva.
Ez azért elég szar, ennyire félni ettől, hogy minden létező dolgot bagatellizálni 😂 Mi lenne, ha egyszerűen tudomásul vennétek a realitást, pánik vagy bagatellizálás nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!