Mennyire tartod magad korruptnak?
Akinek van rá lehetősége az lop.
Én is ezt csinálnám ha hatalmon lévő politikus lennék az eu-s pénzeket lefölözném ahogy mostanában ez szokás.
Szerintem nem létezik olyan ember az országban, akinek ha azt mondanák, hogy nesze el tudsz sikkasztani pár milliót, ne tenné meg.
A politikában is ez zajlik, most az ellenzéket zavarja hogy a kormánypártiak mennyit tesznek zsebre azok meg hallgatnak, 15 évvel ezelőtt pedig fordítva volt.
#5-#6.
Ugye tudjátok, hogy a korrupció nem csak a pénz lopását jelenti?
"Szerintem nem létezik olyan ember az országban, akinek ha azt mondanák, hogy nesze el tudsz sikkasztani pár milliót, ne tenné meg."
Ha ez igaz lenne Magyarországra nézve, az nagyon siralmas lenne!
Nekem eddig eszembe sem jutott, hogy más pénzét vagy egyebet elvegyek, ha nem büntetnek meg érte, nem tudom elképzelni, hogy ennyire alja emberek vannak ténylegesen.
#8.
Nem csak ez a korrupció.
Az is korrupció pl. ha egy barátodnak soron kívül elintézed az ügyét (arról nem is beszélve, ha olyan ügyet intézel el neki, amit amúgy nem lehetne..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!