Szerintetek Orbán miért nem hoz intézkedéseket?
Ha talán normális szavazást indítottál volna. Minek az ilyen troll kérdés?
Megmondom neked miért nem:
Az oligachakat etetni kell a pénzzel.
Nem szakértők vannak mögötte, hanem kiégett emberek, háziorvosok, mint Cecília...
Ha én lennék a miniszterelnök az ország legjobb orvososait és virológusait raktam volna össze tanácsadóként és nem egy háziorvosra bízva ezt a feladatot.
Szerintem azért nem hoz, mert csak próbálkozik.
Ha valaki tudná a helyes utat, akkor azt csinálná mindenki.
Sosem lesz mindenkinek jó.
Nem vagyok fideszes, sok minden nem tetszik. A “ járvány” kezelése megfelelö, teljesen felesleges bezárni/lezárni, mivel a számokat nem befolyásolja. Más befolyásolja. Addig nönek, amíg nöniük “kell”.
Èbresztö!
Rémlik még, hogy nem is oly rég volt egy nemzeti konzultáció, amiben a kitöltők a járványkezelés kapcsán is "elmondhatták a véleményüket"?
Már egy hónapja kijöttek az eredményei
És mi a garancia arra, hogy az intézkedéseket igazítják a konzultáció eredményéhez és nem fordítva?
De egyébként sem egy nyáron laikusok által kitöltött kérdőív alapján kéne ilyen helyzetben döntéseket hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!