Szerintetek már múlik a gazdasági válság hatása? Hogyan alakult mostanában az életetek? Hogyan alakul mostanában az ingatlanpiac Mo. -on?
Figyelt kérdés
Egy icipicit én úgy érzem, mintha fellélegzés lenne. Ti hogy érzitek?2010. aug. 9. 18:51
11/12 anonim válasza:
Mi az isten f@száért lettem lepontozva???Mi rosszat irtam?
12/12 anonim válasza:
Akinek egy kis esze van az most vesz ingatlant, jó alacsonyak az árak. De ezt csak az teheti meg aki az elmúlt években spórolt és nem halmozta az idióta hiteleket sorra. Mert ugye a 2 éves kocsi túl öreg, meg kell a mosogatógép és a Spanyol nyaralás is, mert EZ UGYE JÁR. Annak ellenére, hogy az illető a szalag mellett dolgozik, mert nem volt hajlandó tovább tanulni. Persze TISZTELET A KIVÉTELNEK! Aki kínkeservvel jutott lakáskölcsönhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!