Miért nem lehet egy demokráciában megrongálni az Orbánt éltető papirost?
Ugye van az a kiakasztós játék, miszerint közintézményeben ki kell ragasztani Orbán levelét. Gondoltam, majd én meg szorgosan eltávolítom, ha meglátok egyet is a közelemben.
Erre fel, ma hallom, hogy büntetés jár ha megrongáljuk!
Ez még mindig demokrácia?
Éljen a Narancs Diktatúra!
Victor vincit!
Victor regnat!
victor imprerat!
Az még semmi, de láttad az eredetijét, amiről koppintották? A kommunisták Szabad Népben megjelentetett Legyen béke, szabadság, egyetértés című kiáltványában írták át az adatokat :)
Én is arra gondoltam, hogy ha meglátok egyet, tuti csinálok vele valamit. Az alkotmánnyal egyetlen törvény sem lehet(ne) ellentétes, márpedig ez korlátozza a véleménynyilvánítás szabadságát, ahogy a holokamu-paragrafus is (akkor is, ha immár a kommunizmus bűneit is tilos tagadni).
"közintézményeben ki kell ragasztani Orbán levelét"
Nem Orbán levele. Orbánról egy szó sincs benne egyébként.
"Erre fel, ma hallom, hogy büntetés jár ha megrongáljuk!"
A rongálást a törvény bünteti.
"Ez még mindig demokrácia?"
Igen, ez az. Nem anarchia. Ahol mindent szabad, az az anarchia. De igazából még anarchiában sem.
attól demokrácia lesz, ha megrongálod? jobb lesz az életed? miért töődsz vele? ne foglalkozz vele én is azt teszem ;-)
nem lehetne túllépni ezen a hülyeségen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!