Magyarország háborúra készül?
Kövér László ezt nyilatkozta nemrég: “ A nemzeti hűség a magyar politikában az az akarat, amely révén helyreállítható a történelmi ország területi egysége.” [link]
Ez szerintem majdnem egy hadüzenet a környező országoknak. Nemsokára visszavesszük Erdélyt?
Úgy olvasd a Népszavát, hogy 30% az esélye, hogy pont az ellenkezője az igaz mint amit írnak. 50% az esélye, hogy alaptalan kamu, és 20%, hogy igaz.
Azzal a néhány Leopard tankkal nem tanácsos háborút kezdeményezni.
Ha mi támadnánk, a németek bekeményítenének, és megszűnne a pótalkatrész utánpótlás, stb.
Remélem hogy ígylesz és az a kétszázezer fideszre szavazó ottlesz az első vonalban és végre megszabadúlunk a rablóbandától.
Végre eljön az áhított szabadság, béke és nyugalom lesz, elindulunk a békés fejlődés útján és újra kiépítjük a jó kapcsolatokat a körülöttünk levő országokkal. Magyarország újra a régi fényében fog tündökölni.
Ez félreérthető, de szerintem "a történelmi ország területi egysége" helyett a nemzet egységére gondolt a szövegkörnyezet alapján.
Egyébként persze, hogy készül a háborúra Magyarország, ez már így van 70 éve, csak más politikai környezet, más célok, elvárások mentén. Most éppen NATO tagállamként fegyverkezik Magyarország. De ez nem azt jelenti, hogy a kormány háborút akar indítani, hanem inkább ellenkezőleg, ahogy az előttem szóló is utalt a római bölcsességre "ha ha békét akarsz, készülj a háborúra".
Csak ki kell provokálni a román támadást(nem lesz nehéz) és attól a perctől kezdve mi nem agresszorok hanem védekezést végrehajtó ország leszünk.
A NATO visszabombáza Romániát egy-két évszázaddal,mi meg lecsapunk Erdélyre, mint Putin a krímre(védeni kell a népünket a helyi nacionalisták boszúlyától).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!