Szerintetek várhatóak korlátozások? ha igen milyenek, es mennyi időn belul?
így van, nem jelentene semmit...az emberek fele pont leszarja az egészet...tökmind1, mit tiltassz meg nekik. a másik fele meg többet is tesz, mint kell(ugye azok az idióták például, akik maszkban vezetnek egyedül az autójukban...)
ennél jobban nem lehet lassítani...továbbra is mindenkinek saját magát kell felkészíteni arra, hogy esetleg elkaphatja bárhol...aztán egyszer, ha végül megunják, majd kidobják a megfelelő vakcinát...túl kell élni, ennyit lehet tenni.
"(ugye azok az idióták például, akik maszkban vezetnek egyedül az autójukban...)"
Én is szoktam egyedül maszkban vezetni. Pl amikor átmegyek egyik boltból a másikba. Azért nem mindig, mert én olyan "idióta" vagyok, hogy ha levettem, akkor nem veszem fel újra egy bolttal odébb, hanem húzok másikat. Ha nincs nálam, vagy nem elég, akkor nem veszem le addig, amíg nem végzek. Ártok vele valakinek?
van, aki egy éve hordja ugyanazt a maszkot, aztán annak se lett idáig semmi baja.
amúgy sem hinném, hogy például bármivel higiénikusabb lenne az arcodon tartanod feleslegesen annál, mint mondjuk ha az álladra húznád, vagy az autóban leteszed, a kosz meg a por ugyanúgy éri, de te tudod...
"amúgy sem hinném, hogy például bármivel higiénikusabb lenne az arcodon tartanod feleslegesen"
Újra megkérdezem. Ártok vele valakinek? Én így szeretem, így csinálom. Aki meg szívesen teszi fel azt a maszkot, amiben a nyári izzadsága is benne tanyázik, váljon egészségére. Fehérneműt is cserélek naponta, sőt, van, hogy többször is, pedig vannak, akik napokig elvannak ugyan abban. Ki így, ki úgy. (Amúgy miért ne lenne higiénikus, hogy rajtam marad két bolt között?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!