Mi a véleményük a bal oldali liberális szavazóknak a nyugaton rendszeresen történő migránsok által elkövetett bestiális eseményekről?
Kirekesztő volt az Órbán Viktor vagy jól tette, hogy nem engedte be ezt a csürhét?
Esetlegesen a 7-es cikkely miatt most bekéne térdelni és gyorsan befogadni az olasz partokról meg mindenhonnan pár ezer migránst?
De.Beengedte.
Sőt!
Át is utaztatta őket az országon.
#1 Itt vannak Magyarországon? Nem.
Ez amiről beszélsz a balos megfejtés 2015-ről, azóta kerítés van és nincsenek átengedve.
Szánalmas ez az interpretáció, hogy Orbán engedte be őket, miközben nyugaton konkrétan könyörögtek, hogy jöjjenek meg hívták őket. Itt elutasították őket, de amíg nem volt kerítés nem lehetett megállítani őket.
Na ácsi!
Szánalmas ez az interpretáció?
"...konkrétan könyörögtek, hogy jöjjenek meg hívták őket."
Ja! Van hova menniük?!?Hajtsuk át őket?!?
Évekig lehet mell döngetnie,...de
NEM védte meg a magyar kormány,Európa határát.
Hiába "tetszeleg" ebben a szerepben Orbán.
"Itt elutasították őket, de amíg nem volt kerítés nem lehetett megállítani őket."
Már rég köztudott, hogy nem a kerítés állította meg őket, mert egyrészt a legnagyobb hullám után épült csak meg, másrészt pedig az EU megegyezett Törökországgal. Tájékozódj.
Másodszor pedig épp eleget befogadtunk már belőlük. 1300-at kellett volna? Fű alatt, de teljesítve lett, és még csak nem is a kötvényesekről beszélek, akikre egyébként ráfizettünk.
Harmadszor pedig aligha tud éldekelni, hogy épp mit fúj fel a média és próbálja néhány ember hülyeségét milliókra ráfesteni. Nagyon egyszerű a képlet, ha a bűnözési statisztikák nem változtak szignifikánsan, akkor könnyen kijelenthető, hogy nem a huligánból lett több, csak a hírértékük nőtt meg. Én pedig nem fogok aláfeküdni a marketingeseknek.
#3 Hiába vered magad ez attól még hülyeség lesz. Orbán már az illegális migráció beindulása előtt jelezte az EU felé - másokkal együtt - hogy idejében ellen kell állni. Akkor, amikor még nem rajtunk keresztül jöttek. A schengeni határnál - a magyar határnál - nem volt joga akkor egy uniós tagállamnak többre, mint ami történt. Az unió sz@rt az egészbe, sőt, minket fenyegettek meg amikor elkezdték feltartóztatni a migránsokat. A külső határainkat akkor MÉG nem tudtuk megvédeni, de innen tovább már nem engedtük őket. Egészen addig amíg éppen az unió fenyegetései, zsarolása - köztük konkrétan Merkelé is - el nem érte a célját. Akkor lettek tovább engedve a Keletiből és nem feltartóztatva tovább az osztrák határnál.
Amikor meghozták a határvédelmi törvényt és elkészült a kerítés, ONNATÓL LASSULT LE a beáramlás ezen az útvonalon, mert nem tudtak itt keresztül menni. Az osztrákok felé próbálkoztak/nak és a románok felé is, ez utóbbit szintén kevesebb sikerrel.
EZz után kezdtek sorra a délebbi államok is szigorítani és éppen a magyarok - meg a példájuk miatt mellénk álló országok (csehek, szlovákok) segítségével tudtak délebbre is egyre jobban védekezni. Nem jó, nem tökéletes és nincs megvédve Európa - hiszen ezer helyen engedik be őket. De nem tudnak százezrével vonulni úgy, ahogyan akkor tették, mert bizony ott áll az a kerítés.
Akkor lenne megvédve Európa, ha a schengeni határok mindenhol hasonlóan védve lennének.
Nézz körül egyszer a keleti pu környékén. Hát én elég sok sötét bőrű rossz arcú embert láttam már ott. Nem magyarul beszéltek.
Lehet, hogy ezek az emberek letették Orbánnak a nagyesküt, hogy ők aztán soha...
És ha mégis ? Semmi garancia nincs rá.
Az a baj, hogy rengeteg dolgot összemosol és ez a valódi nyugati állapotok ismerete nélkül nem is lesz máshogy.
Kezdjük a migráns kifejezéssel: szerinted ki számít annak? A nyugati országokban rengeteg migrációs hátterű ember él: van aki Kelet-Európából, van aki Dél-Amerikából, van aki Ázsiából és van aki Afrikából jött. Van aki az utóbbi pár évben, van aki évtizedekkel ezelőtt, illetve van aki már ott született. Van aki menekültként érkezett, de vannak akik diákként vagy vendégmunkásként. Ezek az emberek származási helyüktől függően különböző kulturális háttérrel illetve vallással rendelkeznek és különböző mértékben integrálódtak.
Ez egy hatalmas és mind láthatod nagyon változatos közeg. Te kit nevezel közülük migránsnak, ki az akivel bajod van?
Szóval az előbb felsorolt emberek közül, éppenúgy ahogy a bennszülött helyiek között vagy éppen a magyarok között, különböző emberek vannak: vannak tisztességes dolgozó emberek, vannak lecsúszottabb, alkalmi munkákból élők és vannak illegális tevékenységekből élő emberek. És vannak, akik erőszakos bűncselekményeket követnek el.
Na én részemről ezeket az embereket ítélem el (meg úgy általában azokat, akik illegális tevékenységeket folytatnak). Elítélem őket, legyenek bevándorlók vagy bennszülöttek, magyarok, németek, oroszok, brazilok vagy arabok, keresztények, muszlimok, hinduk vagy ateisták.
De szerencsére ők jellemzően csak a különböző társadalmi rétegek egy kisebb hányadát teszik ki, bár az volna az optimális ha nem léteznének, de sajnos előfordulnak minden nemzetben, vallási felekezetben és országban.
Ha az indítékot nézzük azt kell mondjam, hogy tulajdonképpen minden lehetséges inditékot elítélik, legyen az haszonszerzés, személyes ok, esetleg vallási vagy faji eredetű inditék.
De azt is hozzá kell tennem, hogy szerintem ahhoz, hogy megértsd amit mondok meg kell változtatnod azt, hogy mi alapján ítéled el az embereket. Én ha megismerek valakit sokadlagos szempont számomra a kinézete, vallása vagy származása, sokkal inkább lényeges, hogy az illető kedves-e, szorgalmas-e, segítőkész-e, jóindulatú-e, intelligens-e stb.
Hhahha #5!
HAHAHAHa...
2017-ben,sajtótájékoztatón nyilatkozta Szijjártó Péter hogy 2015-ben, a válság csúcspontján Orbán Viktor miniszterelnök utasította a minisztereket, hogy a schengeni jogszabályokat minden körülmények között be kell tartani, és a schengeni szabályoknak megfelelően Magyarországot senki nem hagyhatja el nyugati irányba érvényes úti okmányok nélkül(!!!).
EZÉRT volt a keleti pályaudvaron kialakult helyzet.
Ismét,HAHAHAHAHa!
Milyen furcsán alakítják ezt a történetet ugye?!?
#8 Értem én, nehéz dolog a szövegértés, de talán ha nekifutsz még egyszer akkor rájössz hogy pontosan ezt írtam le. Talán sikerül.
Még segítek is: " A külső határainkat akkor MÉG nem tudtuk megvédeni, de innen tovább már nem engedtük őket. Egészen addig amíg éppen az unió fenyegetései, zsarolása - köztük konkrétan Merkelé is - el nem érte a célját. Akkor lettek tovább engedve a Keletiből és nem feltartóztatva tovább az osztrák határnál."
Nézd csak, milyen furcsán is alakul a történet!
Nem tudom, kit nevezel "bal liberálisnak"...
A magam részéről pedig az a véleményem, hogy végül is nekünk nincs stükségünk migránsokra, a "bestiális eseményeket" megoldjuk hazai alapanyagból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!