Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Januártól fél év kijárási...

Januártól fél év kijárási korlátozás lesz?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén nem hallottam, de egy netes fórumon egy magát okosnak mondó ember azt írta, hogy januárra annyira berobban a járvány, hogy fél év kijárási korlátozás lesz, de nem szigorúbb, olyan mint tavasszal.

Most ez igaz? Valaki hallott ilyenről?

Vagy csak simán szeret rémeket híresztelni és az ilyennek nem szabad hinni.

2020. okt. 29. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Butuska...
2020. okt. 29. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Vagy igen vagy nem, nem lehet ezt előre megmondani.
2020. okt. 29. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Fél évig biztos nem, még a tavaszi másfél hónap is bedarálta a gazdaságot.
2020. okt. 29. 23:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Most azt opvastam, hogy ma szigorítottak valamit, hétfőtől érvényes, de kijárási korlátozásról szó sincs most sem. Iskolák bezárásáról sem.
2020. okt. 29. 23:15
 5/9 A kérdező kommentje:
*olvastam
2020. okt. 29. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

Ma azt szigorították, hogy a vendéglátó- és szórakozóhelyeken is kötelező a maszkviselés hétfőtől.

Januárban lehetséges akár kijárási korlátozás vagy tilalom...ki hogy hívja, de tuti nem fél éven át, az nonszensz lenne.

2020. okt. 29. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Abban bíznak, hogy december végén oltás lesz (remélhetőleg nem az orosz, hanem az angol). Aztán nem tudom hogy lesz, ha az oltás 1-2 hónapig lesz jó, akkor gondolom, hogy az lenne a cél, hogy az országban beoltsanak 70-80%-nyi embert + távolságtartás, hogy leálljon a vírus és február-március környékén elinduljon az élet, gondolom, hogy szigorú határellenőrzéssel. Ha az oltás fél-egy évig is jó lehet, akkor meg az egy hónapos szigorítást is kihagyhatjuk.

De ezt csak laikusként mondom, arra alapozva, hogy egy súlyos betegség után is, csak 1-2 hónapig találtak koronavírus antitesteket az emberekben.

2020. okt. 30. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Persze hogy igaz ahogy minden az amit a neten olvasol.
2020. okt. 30. 05:23
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Decemberre várható a tetőzés, értelmetlen lenne, ha addig nem szigorítottak.
2020. okt. 30. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!