Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 66 kerdes a holokausztrol. Ez...

66 kerdes a holokausztrol. Ez valoban mind igaz, vagy reszigaszsagok vannak benne? Vagy csak egy szelsojobboldali oldal?

Figyelt kérdés
[link]

2020. okt. 28. 17:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
53%

Utána kell nézni... ha lehet.

Gyerekkoromban még lehetett hallani olyanokat, hogy szappant főztek a szidókból és lámpaernyőket készítettek belőlük. Aztán ezekről kiderült, hogy finom szólva túlzások, kevésbé finomabbak kitalált hazugságok. Ma már ezek is a tündérmese kategóriába tartoznak.

Anna Frank naplója tele van logikai hibával és az "eredti kézirat" helyenként tollal van írva. A gond csak az, hogy akkoriban nem volt még forgalomban golyóstoll.

Auschwitzról lehet találni dokumentumfilmet, amelyikben az eredti állapotúra helyreállított gázkamráról kiderül, hogy az elképzeléseik alapján állítottak helyre. Magyarán hamis az egész. De tele van logikai hibával az elgázosítás story.

Voltak zsidó üldüzéset, törvények, kitelepítések és biztosan volt sok zsidó áldozata is a II. VH-nak, de már az furcsa, hogy téma egy ideje kutathatatlan. Már a kérdést is holokauszt-tagadásnak minősítik.

2020. okt. 28. 19:23
 12/35 anonim ***** válasza:
53%

#10 Jó napom van így leállok egy hü.. akarom mondani veled és elmagyarázom.

Kíváncsi lettem arra, hogy ha az első tétel azon a listán amit belinkelt a kérdező, az, hogy nem is volt 6 millió zsidó áldozata a holokausztnak, a kérdezőnek számít-e hogy 6 millió vagy kevesebb, vagy rájön, hogy nem ez a fontos mert tömegesen öltek meg embereket. Ezért feltettem neki egy kérdést erről és a linken levő lista 6 milliója helyett írni akartam egy kisebb számot. Először az 5,5 millió jutott eszembe, mert az kevesebb, majd átgondoltam, hogy talán nem lesz érthető az amit mondani akarok ha csak ennyivel kevesebb a 6 milliónál. Ezért egy még kisebb számot írtam be, ami azért még mindig hatalmas, milliós tétel és nem 1-el kezdődik.

Így fogtam az ujjaimat és begépeltem a billentyűzeten, hogy 3,5 millió.

És tényleg nem véletlenül, hanem szándékosan a 3-ast nyomtam le mert azt akartam.

Mivel te az én kommentemre reagáltál és arról beszéltünk hogy én miért írtam 3,5 milliót ("honnan vetted a 3,5 milliót"), ebből számomra egyértelmű volt hogy látod a mondat végén a kérdőjelet és érted, tudod, hogy az kérdést jelent, az én kérdésemet, az én kommentemben, amire te kérdeztél rá. Most már tudom, hogy neked a kérdőjel nem jelent kérdést és egy szövegben nem tudod az egyetlen kérdő mondatot megtalálni, nem tudod értelmezni azt az egyszerű tőmondatot amit az általános iskola első osztályosai is tudnának - nézd el nekem hogy ennél többet feltételeztem valakiről aki itt kommentel.

Remélem segítettem.

Ja, a szövegben a () az zárójelet jelent, egy oda tartozó megjegyzést és a "" pedig idézőjelet, ami annyit tesz hogy tőled van az a szöveg idézve, hogy lásd mit kérdeztél.

2020. okt. 28. 19:48
 13/35 anonim ***** válasza:
Holokauszt tagadás
2020. okt. 28. 20:24
 14/35 anonim ***** válasza:

12

Rendben, ha úgy mondod...

De azért elismerheted, hogy amikor valaki a válaszÁban azt írja, hogy "egy szám A kérdésben", akkor jelen esetben az bizony A szóbanforgó kérdésre értelmezendő válasz.

Hogy itt a válaszok között "A kérdés"re utalás a megválaszolt kérdést jelenti és nem az egyik válaszoló másik kérdését.

Ha a honnan vetted a 3,5 milliót-ra írja valaki a választ, azt úgy szokták, hogy mondjuk "6:.....válasz a kérdéSEDre".

Ez nem általános iskolai anyag, ez pontos fogalmazás kérdése (:)).

2020. okt. 28. 20:40
 15/35 anonim ***** válasza:
60%

#14 Tudod van ennek egy rövidebb módja: leírod hogy félreértetted és ennyi. Nem értem mit erőlködsz. Kérdeztél, én válaszoltam, te félreértetted. Egyszerű volt már az első kommentem is, csak kötözködni akartál. Megértettem és mégis válaszoltam neked rendesen. Akkor folytattad és megint belém kötöttél. Meguntam, visszaírtam.

Nem tanulsz belőle.

Akkor röviden: tanulj meg szöveget értelmezni és ha TE tévedtél akkor fejezd be!

2020. okt. 28. 21:45
 16/35 anonim ***** válasza:

15

De hát pont te értetted rosszul.

Mindegy, térjünk vissza a kérdéshez, végülis arról van szó.

Az nem lehet "holokauszttagadás", ha a konkrét részleteket kutatnák, nem?

Hogy tényleg, milyen jegyzőkönyvet vett fel az akkori Vöröskereszt, hogy a vegyészek/biológusok/orvosok szerint az adott gáz milyen hatású, a mennyiségi konkrétumok kísérleti kipróbálása, stb.

Az említett 300-500ezer járványban elhunyt ember maradványainak vizsgálata, mindenképpen.

2020. okt. 28. 22:07
 17/35 anonim ***** válasza:

16!

Sajnos olyan törvény van érvényben Európa nagy részén, hogy a holokauszt bárminemű megkérdőjelezése, vitatása és tagadása büntetendő.

2020. okt. 28. 23:11
 18/35 anonim ***** válasza:
65%

11-es!

nem tulzasok,mert ilse koch a buchenwaldi lagerfuhrer felessege valoban keszittetett emberi borbol konyjelzoket,es EGY lampaernyot!

a szappant pedig auschwitz-monowitz lagerbenaz ig farben industrie telepen probaltak ki,sikerrel! a hiba csak az volt hogy rettentoen zsiros es budos!

a doboza -(van egy!!)-fekete-feher csikos volt,rajta a felirat,; "seife" ig farben industrie/Monowitz-BUNA !!

---------------------------------------------------------------

amugy 2,5 millionyit csak auschwitz birkenauban gyilkoltak le! a tobbit a negy einsatzgruppen,es a tobbi lagerek,ghettok,az ezzel jaro jarvanyok,ehezes,es a helyi antiszemita rendeletek,tomeg gyilkossagok!!

olyan lagerek-(hogy csak par nagyobbat)-mint,; buchenwald, dachau-3/k, mauthausen, natzwiller-strutthof, bergen-belsen, treblinka, sobibor, majdanek, chlemno-kulmhof, jasenovac, neuengamme, gross-rosen,stb-stb-stb lagerek!

az einsatzgruppenek mint,;

einsatzgruppe/a.................ss kommander,; nebe

einsatzgruppe/b.........ss kommander; jeckeln

einsatzgruppe/c......... ss kommander, ......

einsatzgruppe/d..........sss kommander; ohlendorf

minden einsatzgruppe magabafoglalt mint alarendelt 4-4 einstazkommandos-t, es 4-4 ss sonderkommandos-t!!

ezekben ahelybol verbuvalt ukran ss-ek szolgaltak leginkabb mint "stepan kondratev"-(az igazolvanya nalam van egy gyujtemenyben,fotoval 2 nyelven; ukran es nemet!

2020. okt. 29. 13:39
 19/35 anonim ***** válasza:

18 goveret

Írtál már egy csomó hülyeséget, hiteltelen vagy.

2020. okt. 29. 15:11
 20/35 anonim ***** válasza:

19

en targyi bizonyitekokkal ala is tudom tamaszztani amiket allitok itt !!

te csak ugatsz a semmibe ezt hivom en ugy "echt horogkereszteny" erveles amit irtal!!

2020. okt. 30. 02:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!