Szerintetek mekkora a valódi arány Magyarországon?
#4-es.
De azért az ő adójukat is beszedik ugye?
A törvények rájuk is vonatkoznak ugye?
Azért nem mennek szavazni,mert mindegy hogy ki vezeti az országot,a "szopás"-érdekes módon-mindenkire vonatkozik.
JA,NEM!
EZÉRT nem mennek szavazni.
2#-es vagyok.
A kérdésből egyértelműen "levettem" amit később a Kérdező írt.:
"Nem a választás eredménye érdekel,... Én a valódi hétköznapi emberek gondolatára vagyok kíváncsi,..."
#13 Én meg arra lettem volna kíváncsi, hogy honnan vetted ezeket a számokat.
Mert így eléggé hasraütésszerűek. Azért ennyi mert neked ez tetszik?
Becarok mennyi marha van.
Na én léptem a kérdés alól, öljétek meg egymást.
Nézd...x14!
A "Szerintetek" kifejezés arra kérdez rá,hogy SZERINTEM milyen az arány.
Ha nincsen véleményed,nem tudsz érdemben válaszolni a "Szerinted?" kérdésre.
Stimmt.Nem gond.
2018 országgyűlési választás:
Választásra jogosultak száma: 8 312 173 fő
(külképviseleten és levélben szavazók is benne vannak)
Fidesz: 2 824 551 szavazat
Vagyis 33,98%
2019 EP választás:
Választásra jogosultak: 8 008 353 fő
Fidesz: 1 824 220 szavazat
Ez 22,78%
Miért olyan hihetetlen, hogy a népesség durvan 30%-át egyszerűen csak nem erdekli az egész, ahogy engemet hogy kinyeri a való vilagot?
Ha valamit mondanom kellene meg is, azt mondanam a fidesz es Gyurcsany elutasitottsága, sokkal magasabb a teljes lakossag körében, mint a biztos párt választoknál.
A jobbiké es momentumé inkabb kicsit magasabb.
#18, te sem matematikus vagy, az biztos! 😂 Mit szerettél volna bemutatni a százalékaiddal? Mert azt így is sikerült, hogy nagy fölénnyel nyert a Fidesz, hiszen sokkal több szavazója van, mint bármelyik másik magyarországi pártnak.
A Te számításodat követve, a 2018-as választás eredményei az összes választásra jogosult számához viszonyítva:
Fidesz: 33,98%
Jobbik: 13,15%
MSZP-Párbeszéd: 8,25%
LMP: 4,87%
DK: 3,70%
Momentum : 2,11%
Nézd a számokat, csűrheted-csavarhatod, de az arányok így is magukért beszélnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!