63 halott a mai napon, a tesztelés a WHO elvárás harmada sincs-a kormány mikor ébred? Mennyi kell, 100 halott/nap? Svéd-modell balkáni háttérrel?
63 újabb áldozata van a járványnak
Harmadannyi tesztet sem végeztek, mint amennyi a minimálisan elfogadható lenne, így is több, mint kétezer új fertőzöttet találtak
Svéd-modell balkáni viszonyokra szabva?
" Mennyire akartok még rettegni?"
Én rettegni abszolúte nem rettegek, csak az érdekel : mikor lesz HO újra? erre várok augusztus óta.
Vicces, hogy 17 max halottal a lakásból se léphettem ki, most ennek a többszörösével bárhova mehetek.
Az emberek többségét ez nem érdekli, az emberek üdülni, karácsonyozni akarnak stb., a halottak meg max. a családtagoknak hiányoznak.
Annyira megosztott a társadalom, hogy én nem központilag szigorítanék, de lehetővé tenném, hogy aki akar, otthon maradhasson
- ahol a munkakör lehetővé teszi, választható home office
- digitális oktatás választható legyen mindenkinek; közoktatásban a szülő döntsön
Egyébként pont most tartunk ott halottak számában, mint influenzajárvány idején egy átlagos héten szokott lenni. Ezzel nem bagatellizálom, mert mi a visszavonultságot választottuk (szerencsére megtehetjük), de tudom, menyire kisebbségben vagyunk ezzel.
"- digitális oktatás választható legyen mindenkinek; közoktatásban a szülő döntsön"
És azt mégis hogy oldod meg? kivel mikor mivel ? 30 fős osztály abból 20 az online mellett döntött, 10 meg nem .
Ki tart órát személyesen ha online kell a 20nak?
Ki tart órát online, ha személyesen kell a 10nek?
Nem. Káosz. Ahogy a csehek szlovákok szlovének lengyelek románok bolgárok stb is teszik (már teszik!!): ált is felső + közép + egyetem távokt. És csók.
", a halottak meg max. a családtagoknak hiányoznak."
Ez a melléduma egész addig igaz, míg egybites sörhasú prolijózsi családjában nem lesz 1 halott. És akkor indul a visítás...
"hogy egész nap nyomd a számítógépet ahelyett,"
Per pill egész nap nyomom a gépet mert EBBŐL ÉLEK!!
Na de ugyanezt otthon is meg tudnám ám tenni, a kérdezőhöz hasonlóan, és nagyon nem értem, a f****nak kell bejárni azért hogy napi 2 óra utazás után benn ugyanazt csináljam amit márc-júl között 4 hónapon át OTTHON Is tökéletesen meg tudtam tenni.
Sőt, tudTUNK Mert az egész cég HO_ban volt.
Valaki felhomályosítana hogy ennek mi értelme?
7-es azért kell bejárni, mert egyrészt vannak olyan családok, akik nem tudtak részt venni a digitális oktatásban.
Másrészt meg a személyes oktatás többet ér, mint az online oktatásnak nevezett valami. Például egy matematika, kémia vagy fizika tananyagot hogy magyarázol el online. Vagy egy szakmai gyakorlatot hogy tanítasz online? Egy olyan szakmánál, ahol nélkülözhetetlen a gyakorlat igenis fontos a jelenlét.
Harmadrészt sok ember le akar tenni valamit az asztalra. Nem úgy, mint a kérdezőhöz hasonló emberek.
3-as vagyok:
Kérdezőnek
- meg lehetne oldani (az opcionális digitális oktatást). Akár osztályozó vizsgával, pl. A szülő eldönthetné, vállalja-e az ezzel járó terhet, ami akár a felügyelettel, akár a tanulásban való segítségnyújtással jár.
- Ami a halottkat illeti, sajnos itt is sok olyat olvastam, hogy ha ismerős idős hal meg, akkor is csak annyit mondanak, hogy "úgyis öreg volt már". Szóval én vagyok benne biztos, hogy a személyes érintettség annyit számít, hogy megváltoztassa a társadalom jelenlegi hozzáállását.
8-asnak: aki akar, az otthonról is tud tanulni, sokszor sokkal hatékonyabban, mint a jelenléti rendszerben. De a fiatalokat felügyelni kell, meg le kell foglalni őket, meg az állam nem akarja teljesen a szülőre bízni a gyereket, meg minden. Nem azért ül benn senki napi 8 órában, mert az olyan nagyon hatékony lenne...
8-as vagyok. Miért kellett lepontozni. Hát nem arról szóltak hetekig a hírek, hogy nagyon sokan kimaradtak a távoktatásból?
Elképesztő, hogy mi megy ezen az oldalon -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!