Itt Gyakorin miért van olyan sok szélsőjobboldali?
Figyelt kérdés
2020. okt. 26. 16:15
1/12 anonim válasza:
Itt a Gyakorin miért van olyan sok libernyák?
2/12 anonim válasza:
Nincs sok szélsjőbbos. A Gyakori a liberálkomcsik gyűjtőhelye. Itt ha megemlíted, hogy fideszes vagy, lepontoznak. A
3/12 anonim válasza:
Sok a fiatal és általában <25 éves korban jellemző a "szélsőjobbosság", aztán utána kinövi az ember.
4/12 anonim válasza:
A szélsőjobbosok sokkal tájékozottabbak, sokkal többet neteznek az átlagnál, többet foglalkoznak politikával bárkinél.
6/12 anonim válasza:
Milyen szélsőjobbosok? Narancs komcsikat szoktam látni
7/12 anonim válasza:
#6/6
Gyengébbek kedvéért: szerintem a kérdező a Mi hazánkosokra gondol, akik jóval többen vannak ezen az oldalon ahhoz képest, hogy mekkora a párt támogatottsága.
8/12 anonim válasza:
Ha nem lennél egy akasztófára való szélsőbalos, kommunista, akkor nem észlelnél annyi "szélsőjobboldalit" sem.
9/12 anonim válasza:
Hol? Itt? Hány, mert én nem látom. Milyen kérdéseknél?
10/12 anonim válasza:
A szélsőjobbosok általában a tanulatlan/még iskolas/munkanélküli stb rétegekből kerülnek ki. Az ilyen embereknek több idejük van a gyakorin lógni.
Ha te is ilyen vagy, nyomj egy piros X-et hadd lássam mennyire trafáltam bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!