Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van rá esély, hogy vissza...

Árokpart kérdése:

Van rá esély, hogy vissza lehet állítani a 2012 előtti Magyar Köztársaságot?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sajnos most már egyre nyílvánvalóbb, hogy a kormány akinek bármilyen diplomája van lassan már ellenségnek tekinti. Ilyen az 50-es évek óta nem volt. Már a Fradi-val fenyegetik az egyetmistákat és ez főképpen azért fáj, mert egyébként Fradi drukker vagyok, de most nagyot csalódtam bennük, hogy ehhez asszisztálnak. A rendőrségen vajon vannak olyan gondolkodású emberek akik ugyan természetesen nyíltan nem vállalhatják fel a véleményüket rendőrként, de nekik sem tetszik ez már ami itt zajlik vajon? Kinek mi a véleménye erről,
2020. okt. 26. 12:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező! A Te agyadat is átmosták. Annyi hülyeséget hordasz itt össze hogy csak na. Próbálok néhányra válaszolni a teljesség igénye nélkül.

Nyugdíj csak adható, aki megszerezte a szolgálati viszonyt annak, tehát nem alapvető jog.

Az EÜ adó igen így van. Mint nagyon sok országban pl Angliában

NAV lefoglalhatja az autódat naná ha adócsaló vagy. persze meg megvárja hogy másra írasd. Hajléktalanok nem csövezhetnek, bárhol ahol gondolják. Ennek örülök.. de nagyon. Börtönben a jogi képviselet meg van biztosított. És mi is kell még?

2020. okt. 26. 14:20
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy pl. netán valaki munkanélkülivé válik és önhibáján kívül esetleg elmarad az egészségügyi járulékkal azt adócsalónak kellene bélyegezni. 2012 előtt nem volt ennyire szociálisan érzéketlen ez az ország. A nyugdíjanak meg alanyi jognak kellene lennie meg az egészségügyi ellátásnak is.
2020. okt. 26. 14:24
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
Hol hallottál te alanyi jogon járó nyugdíjról?Tényleg átmosták a fejed!A TB-t pedig a fizetésből vonják le,mint a nyugdíj alapot. Ha ezt nem fizeted akkor nincs nyugdíj,orvos.Remélem érthető?
2020. okt. 26. 14:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem, de igény sincs rá. Az egy mocskos poszt kommunista rendszer volt, Orbán helyre tette Magyarországot a NER megalakításával.
2020. okt. 26. 15:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező, 2010 előtt semmivel nem volt jobb ez az ország, sőt, bizonyos szempontból még rosszabb is volt. Nem értem, mit akarsz visszaállítani, jelenleg is köztársaság van.

(A köztársaság nem egyenlő a demokráciával, a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom is köztársaság volt.)

2020. okt. 26. 15:14
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
Árokpart naponta bizonyítja az ostoba kérdéseivel, hogy mennyire idióta.
2020. okt. 26. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Naa, ne ostobázzunk le valakit azért mert nem ért dolgokat, és habár ostoba rá mer kérdezni...

...a picshába, elszólltam magam.

2020. okt. 26. 15:27
 18/20 anonim ***** válasza:
"Nem hinném, hogy pl. netán valaki munkanélkülivé válik és önhibáján kívül esetleg elmarad az egészségügyi járulékkal azt adócsalónak kellene bélyegezni." Ezt még Gyurcsányék vezették be én akkor ebben a helyzetben voltam.
2020. okt. 26. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:
24%

Most is köztársaság van. A 49-es komcsi alkotmány nem kell, Legfelsőbb Bíróság nem kell, Sólyom AB nem kell, Majtényi

nem kell, Baka nem kell, Gyurcsány nem kell. Levitézlett senkik.

2020. nov. 16. 17:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Sólyom nem kell? Az egyik legjobb köztársasági elnök volt.
2020. nov. 16. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!