Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örüljek orbán Viktor kormányán...

Örüljek orbán Viktor kormányának hogy a diplomammal utcát seperhettem négy és fél évig most pedig rokkantnyugdijat kapok három éve?

Figyelt kérdés

2020. okt. 26. 10:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
73%
Mikor végeztél? Mit csináltál 30 éves korodig? Azt ne mond, hogy 12 évbe telt lediplomázni! Ha így van, akkor szaktól függetlenül érthető, hogy csak utcát seperni voltál jó.
2020. okt. 26. 14:25
 32/37 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező. Ha elfogadjuk hogy nem kamu az egész sztorid, akkor is 37 éves vagy, tehát történészként 23 évesen diplomáztál. Ha doktorid lenne akkor maradhattál volna az egyetemen állásban, tehát ezt kiejtem, szóval marad a 23-24 éves kor diplomaszerzésre. Azaz volt jó pár éved amikor nem Orbán volt kormányon, te még sem találtál munkát.

Normális embernek az első pár év alatt leesik, hogy a végzettségével nem tud elhelyezkedni és akkor vagy keres tök más melót vagy átképezi magát. Te nem tetted. Nyilván mert jó volt ez neked úgy ahogy volt.

Hát, a magad életéért te vagy a felelős, ha ilyenné tetted, hát ilyen lett.

És mielőtt belekezdenél, én sem azt csinálom ami az eredeti végzettségem.

2020. okt. 26. 14:26
 33/37 A kérdező kommentje:
Gazdasági válság előtt dolgoztam és válságot iratkoztam be egyetemre.
2020. okt. 26. 14:42
 34/37 A kérdező kommentje:
Valsagkor iratkoztam be.
2020. okt. 26. 14:42
 35/37 anonim ***** válasza:
50%
Történész diplomával sohasem volt könnyű elhelyezkedni. Egyik ismerősömnek is van, eddig mindenhol dolgozott, csak a végzettségéhez köthetően nem.
2020. okt. 26. 17:15
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
DIplomás ember, de nem tudja kamatoztatni, ráadásul elvileg nem is büfészakos...
2020. okt. 26. 23:43
 37/37 anonim ***** válasza:
90%

DK nyugdíjas klub ügyeletes hangulatkeltő kérdését olvashattuk.

Nézzük mi van még!

2020. okt. 27. 09:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!