Megfelelőek Magyarországon a koronavírus ellen hozott intézkedések?
"A korlátozások célja is annyi, hogy elég lassan terjedjen, hogy ne terhelje túl az eü. rendszert. "
A korlátozások célja (nem Magyaro-pn persze, mert itt azok nincsenek), hogy lehetőleg minél kevesebben betegedjenek és haljanak meg. Nem az, hogy lassan, később betegedjenek meg és haljanak meg...
20-ra:
Ők is későn léptek.
Ha későn hoznak meg egy korlátozó intézkedést, alig van pozitív hatása, míg a negatív hatása szinte ugyanakkora.
Szerintem ennek az egésznek semmi értelme, vagyis van, de inkább nem fejtem ki, mert sokakat úgysem érdekel.
Ha annyira halálos lenne ez a xar, akkor azt is elrendelnék, hogy milyen anyagból legyen a szájmaszkod.
Egyébként mióta elért ide is, most pénteken először kaptam a hírt, írta egy régi ismerősöm hogy megkoronázták. De semmi baja nem volt, azon kívül, hogy pár órán át nem érezte a szagokat, aztán erős migrénje lett 🙃 gondolta kér tesztet, persze az első negatív lett, a 2. pozitív.
Én még most ettől az oltogatástól parázok, na meg a gazdasági válságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!