Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországot lehet szeretni?

Magyarországot lehet szeretni?

Figyelt kérdés
Szeretitek magyarországot? Azon belűl a lakhelyeteket? (gondolom máris törlik a kérdésem)

2020. okt. 23. 20:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
Igen, szeretem. A mostani lakhelyemet, ami Pesten van, nem, mert vidéki vagyok, és Budapest nagy része lepratelep, csak az egyetem miatt vagyok itt, és msc, vagy doktori után vissza is húzok vidékre.
2020. okt. 23. 21:43
 22/29 anonim ***** válasza:
54%
Most mindenki le fog pontozni, de én nem szeretem....Az emberek nagy része rideg,irigy, pesszimista, és gyűlölködő...A politikai rendszer a legrosszabb az EU-ban, a kormány csak lop, hazudik, és gyűlölködik. A falvak nagy része élhetetlen gettó, hatalmas a szegénység, az utak, az egészségügy, az oktatás is egy rakat sz@r..Én Münchenben élek 7 éve, itt nagyon jól érzem magam! Vissza nem megyek soha, az biztos!
2020. okt. 23. 21:53
 23/29 anonim ***** válasza:
28%
Én se vagyok oda érte.
2020. okt. 23. 22:11
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

#22 Nővérem Bécsben él, és ugyanúgy bírja magyarországot.

Sőtt a osztrák állam a vasúttal felülmúl minden sikkasztást magyarországon.

Zseni hogy mekkora lehúzás az ottani vasúti közlekedés.

Az hogy pesszimisták a magyarok valid, hogy gyűlölködők az viszont full kamu.

Nem egy kérdőívet készítettem névtelenül a témában, és a nagyon nagy többség elfogadó magyarországon.

2020. okt. 23. 22:18
 25/29 A kérdező kommentje:
#24- ha már magyarok vagyunk,magyarországról magyarságról beszélünk,használjunk magyar szavakat, kifejezéseket! "valid"-mit is jelent? (valami ilyesmit :igaz, eredeti, pontos) ha jól tudom.
2020. okt. 23. 23:31
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
A valid, kb anyit jelet hogy hiteles.
2020. okt. 24. 01:26
 27/29 A kérdező kommentje:
#26-ja igen, a bankkártyán is az van!
2020. okt. 24. 07:57
 28/29 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon szeretem Magyarországot s a benne élő MAGYAR embereket is. Minden ide köt, nem tudnék máshol élni-s nem is akarok.
2020. okt. 27. 15:51
 29/29 anonim válasza:
78%
Én is szeretem Magyarországot és nincs az a pénz ami miatt én kiköltöznék és ott egy idegen nyelven beszélnék.
2020. okt. 27. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!