Magyarországot lehet szeretni?
Figyelt kérdés
Szeretitek magyarországot? Azon belűl a lakhelyeteket? (gondolom máris törlik a kérdésem)2020. okt. 23. 20:13
21/29 anonim válasza:
Igen, szeretem. A mostani lakhelyemet, ami Pesten van, nem, mert vidéki vagyok, és Budapest nagy része lepratelep, csak az egyetem miatt vagyok itt, és msc, vagy doktori után vissza is húzok vidékre.
22/29 anonim válasza:
Most mindenki le fog pontozni, de én nem szeretem....Az emberek nagy része rideg,irigy, pesszimista, és gyűlölködő...A politikai rendszer a legrosszabb az EU-ban, a kormány csak lop, hazudik, és gyűlölködik. A falvak nagy része élhetetlen gettó, hatalmas a szegénység, az utak, az egészségügy, az oktatás is egy rakat sz@r..Én Münchenben élek 7 éve, itt nagyon jól érzem magam! Vissza nem megyek soha, az biztos!
24/29 anonim válasza:
#22 Nővérem Bécsben él, és ugyanúgy bírja magyarországot.
Sőtt a osztrák állam a vasúttal felülmúl minden sikkasztást magyarországon.
Zseni hogy mekkora lehúzás az ottani vasúti közlekedés.
Az hogy pesszimisták a magyarok valid, hogy gyűlölködők az viszont full kamu.
Nem egy kérdőívet készítettem névtelenül a témában, és a nagyon nagy többség elfogadó magyarországon.
25/29 A kérdező kommentje:
#24- ha már magyarok vagyunk,magyarországról magyarságról beszélünk,használjunk magyar szavakat, kifejezéseket! "valid"-mit is jelent? (valami ilyesmit :igaz, eredeti, pontos) ha jól tudom.
2020. okt. 23. 23:31
26/29 anonim válasza:
A valid, kb anyit jelet hogy hiteles.
27/29 A kérdező kommentje:
#26-ja igen, a bankkártyán is az van!
2020. okt. 24. 07:57
28/29 anonim válasza:
Nagyon szeretem Magyarországot s a benne élő MAGYAR embereket is. Minden ide köt, nem tudnék máshol élni-s nem is akarok.
29/29 anonim válasza:
Én is szeretem Magyarországot és nincs az a pénz ami miatt én kiköltöznék és ott egy idegen nyelven beszélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!