Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is buta az ellenzék ?

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek is buta az ellenzék ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%

Sok embernek meg az ellenzékből van elege.

Én már se a fideszből,se az ellenzéki összerogyásból nem kérek.

2020. okt. 23. 19:30
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

Ag ellenzék és a fidesz is hülye.

Kész.

Ezen nincs mit tovább ragozni.

2020. okt. 23. 19:31
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
Ellenzékiként írom, hogy sokszor tényleg olyan az ellenzék, mint valami elbszott, óvodásokból álló gittegylet.
2020. okt. 23. 19:40
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

"...A legtöbb kutató, akadémikus nem fideszes ..., van sok nem fideszes vállalkozó, akik prosperálnak mindenféle politikai kapcsolat nélkül, sok diáknak, orvosnak is elege van már, de..."

Senki nem mondta, hogy az ellenzék MÖGÖTT lévő emberek hülyék volnának. Szerintem pont az a konklúzió, hogy az általad felsorolt emberek JOBB KÉPVISELETET érdemelnének. Én ha tudnám, hogy ilyen értékes emberek vannak mögöttem, nem egy zsák krumplival járnak a parlamentbe stb... stb...

2020. okt. 23. 19:47
 15/21 anonim ***** válasza:

"Senki nem mondta, hogy az ellenzék MÖGÖTT lévő emberek hülyék volnának."

De, mert azt írta, hogy a szavazóikra is gondolt a kérdéssel. (Nem a hülye, hanem a buta szót használta.) De legalább hergeli az ellenzékieket, akik ha eddig nem utálták igazán a fideszeseket, most fogják (ha ezt a kérdést olvassák). Az is lehet, hogy ez volt a kérdés célja. De nyugodtan, még sok ilyen kérdést vagy kijelentést, mert kontraproduktív, minden fórumra, ne csak ide. :D

2020. okt. 23. 21:41
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Én még értelmes Fideszessel nem találkoztam, pedig mindent megtettem ennek érdekében.
2020. okt. 24. 06:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy buták volnának, de semmi olyat nem látok, hogy valóban győzni akarnának.

10 éve ellenzékben, meg lehet szokni.

Borsodban a sok cigány közé elindítani egy rasszista jelöltet nem okos terv.

Most Hadházyval szívóznak.

Kunhalmi most leplezte le, hogy Mesterházy fidesz ügynök, stb.

2020. okt. 24. 08:10
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Sem a kormánypárti embereket, sem az ellenzékieket nem kellene lehülyézni.

Nyilván a kormánypárt propagandája arányaiban több egyszerűbb gondolkodású embert bevonz, akik irányíthatók ilyen módon.

Az, hogy ellenzék, nem takar egy konkrét gondolkodású csoportot, csak annyit jelöl, hogy a tagjai nem kormánypártiak. De lehetnek akár baloldali, akár jobboldali szavazók. Értelmetlen összemosni őket.

2020. okt. 24. 09:15
 19/21 anonim ***** válasza:
46%
Igen
2020. okt. 24. 09:30
 20/21 anonim ***** válasza:
39%
Igen az ellenzék buta. A Fidesz meg álkeresztény, korrupt, hazug, csaló. Na melyik rosszabb? Ja és még nemzetrombolók is (Fidesz).
2020. okt. 24. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!