Hogy lehet, hogy az internet tele van ellenzéki emberekkel/véleményekkel, de a Fidesz mégis választásokat nyer?
Bármilyen oldalon vagyok, szinte csak a kormányt kritizáló, ellenzéki kommenteket látok...
Politikailag független véleményeket várok!
#9, nagyon tévedsz te a cigányok net használatáról!
Csak nem a poltikai oldalakon találod őket.
Pár hónapja azt az érdi gyilkosságos és leszámolást a Facebookon szervezték össze.
15.
Nagyobb probléma a valódi ellenzéki alternatíva. Fletóval, "Kari Gerivel", "Szomika" Ágnessel, "jó útra tért" Jobbikosokkal meg a többiekkel nem lehet nyerni.
Politikailag független véleményem, hogy mindenféle szavazó fent van az interneten. Nem csak ellenzékieket szoktam látni, hanem a kormánypártok oldalán állókat is. Akkor tűnhet úgy, hogy a sok ellenzéki között kevesebb a kormánypárti poszt ha egy olyan oldalra tévedsz, ahova több ellenzéki jár olvasni. Vannak olyan oldalak, amiket inkább kormánypártiak olvasnak, ott belőlük lesz több és ellenzékiből kevés.
Most jöjjön a politikailag nem független véleményem.
Azt is észrevettem, hogy sok ellenzéki beírás is igazából fideszes. Onnan lehet felismerni őket, hogy előre leszögezi hogy ő ellenzéki és szerinte az összes ellenzéki párt szar és ez nem egyedi eset, hanem egy gyakori formula. Élőben olyan ellenzékivel még nem találkoztam, amelyik ezt mondta volna. Pár éve nagyon adnak az internetes véleményformálásra, van is egy ilyen programjuk amit nyíltan kihirdetett a kormány valamelyik évben, hogy olyan emberkéket keresnek, akik fórumokon minden témában megvédik a kormány álláspontját.
Hogy itt vannak ilyenek, vagy nincsenek azt nem tudom. Sok bérkommentelő nem lehet akármelyik oldalt is nézzük, mert ez az oldal csak vagy száz ember véleményét tudja formálni, de ők is inkább csökönyösek. Már a google találati listákban sincs jó helyen a gyakori.
A facebookot nem kell lebecsülni. Az egyik leghatékonyabb propaganda oldal mindegyik párt számára. Egész addig amíg a facebook ki nem tiltja az összes politikai jellegű tevékenységet. Ez lesz a vége ha törvényileg akarják majd szabályozni, hogy mit moderálhatnak és mit nem. Vagy teljesen kivonul az ilyen országokból és csak külföldi címről lehet majd elérni. A magyarországnyi nagyságú országok bevételkiesését szinte meg se érzi majd a facebook. A politika annál inkább meg fogja érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!