Az ellenzékiek tényleg beveszik, hogy krumplival nyer a Fidesz?
Figyelt kérdés
Tényleg ennyire tájékozatlanok vagy csak ennyi maradt nekik, hogy ezzel támadjanak?2020. okt. 19. 20:27
1/15 anonim válasza:
A krumpli egy szimbólum. A korrumpálhatóság szimbóluma. Tehát nem konkrétan krumplira kell gondolni.
Mint ahogy amikor dugó van a városban, akkor sem az van, hogy egy baromi nagy káddugó van a Rákóczi úton.
2/15 anonim válasza:
A krumpli egy szimbólum. A néhány forintért megvehető kétbites szavazókra vonatkozik akiket a fidesz mindenféle primitív hazug ígéretekkel félrevezet.
3/15 anonim válasza:
Én így a kérdés alapján nem hinném, hogy mindkét bitjük megvan.
5/15 anonim válasza:
Én nem veszem be, tudom nagyon jól, hogy a nemzeti maszlag miatt nyer a Fidesz, csak azt nem tudom, hogy ez önmagában miért elég az embereknek, valódi nemzeti intézkedéseket miért nem várnak el a választók a Fidesztől?
6/15 anonim válasza:
Könnyebb hinni a krumpliban, mint észrevegyék a nyilvánvalót:
Az ellenzék bohócok gyülekezete.
Azt ígérték a választóknak és Orbánnak is, hogy felfogják mosni a padlót a Fidesszel és oda lesz a 2/3. Erre tessék. Valamire kell fogni a totális beégést...
7/15 anonim válasza:
Valóban könnyebb hinni a mesékben. Soros, Brüsszel, ENSZ, hanyatló nyugat, migráncskaraván...
8/15 anonim válasza:
A hanyatló nyugattal 70 éve hülyíti a magyarokat az éppen aktuális politikai elit és még mindig működik. Ennyi kétbites embert. Ezek genetikailag fogékonyak a hülyeségre és családon belül öröklődik.
9/15 anonim válasza:
Krumplizás elég szánalmas és még csak nem si vicces már, elején poén volt kb de az rég volt.
10/15 anonim válasza:
Érik az újabb 2/3-ad!
Ha az ellenzék abban látja a kudarcát, hogy kitalált krumpli osztás miatt veszít, akkor nem várható, hogy bármiben is változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!