Az LMBTQ emberbarátabb a konzervatívizmusnál. Miért ne érzékenyítsük már a gyermekeket, hagy döntsék el mik akarnak lenni?
Az LMBTQ sokkal emberbarátabb a jelenlegi társadalmi berendezkedésnél. Nem szorítja a születéskori kapott nem szerepébe az embert,hanem kibontakozási lehetőséget ad. Had döntse el a gyerek mi is akar lenni. A világ nem feltétlen fekete és fehér, így nem csak nőknek és férfiaknak kellene lenniük. Ilyen régi 2 bites ortodox rendszerből kitőr az LMBTQ. Elmondhatjuk hogy fejlettebb az új liberális szemlélet a hagyományos konzervatív 2 bites azt eszel, ami van filozófiánál. Miért nem tesszük magunkévá?
A gyerekekhez érkezett meg nemrég mesekönyv formájában a liberális jövő és ahelyett hogy tiltakoznának miért nem fogadjuk örömmel, hogy nagyobb szabadsága legyen egy gyereknek. Döntse el ő milyen nemvariánsban akarja élni az életét.
Az ha nem ismertetjük meg a gyerekekkel a lehetőségeit már kiskorában bezárul ez az ajtó. A többi gyerek úgyis az otthonról vett konzervatív mintát erőltetik egymásra. A fiúk állandóan piszkálják egymást, fizikailag versengenek ezzel a gyermeket a férfias nem felé irányítva, holott a gyermek lehet hogy érzékeny spirituális lélek és ez a nyers iskolai társadalom kiöli belőle ezt a lehetsőget. Elnyomja a kibontakozásban. Biztosan te is próbálgattad magadra anyukád, lányoknál apukád ruhát. Ez a gyermekkor szerves része. Ha elnyomjuk a gyerekekben az önkifejezést, akkor kevesebb lesz a társadalomban is frusztrációk érik majd és negatív válaszokat kap majd aminek következtében depressziós, ptsd szemlyiséggé válhat. Miért nem tesszük maginkévá az új LMBTQ szemléletet?
Azért elég nagy tudatlanságra vall, ha valaki úgy képzeli a nem váltó műtétet, mint kb egy tetoválást, amire beugrassz valahova részegen, aztán később megbánod. Az a műtét egy hosszú éveken át húzódó folyamat, rengeteg pszichológiai és egyéb vizsgálattal. Nyilván lesz olyan aki mégis megbánja, meg nyilván olyan is, aki azt bánta meg, hogy nem csináltatta meg. De olyan is van, aki a házasságot vagy a gyerekvállalást bánja meg. Attól még mégsem mondjuk, hogy ne házasodj, meg ne vállalj gyereket, mert az egy életre szól és bármikor megbánhatod.
(Mielőtt beskatulyáztok, nem vagyok se meleg, se melegfelvonulás párti, se nem akarok szexuális témájú könyveket azt óvodába, szerintem is két biológiai nem létezik csak, stb, stb. De felőlem bárki bárminek vallhatja magát és bármit csinálhat a testével, ha attól jobban érzi magát.)
Igen, én is direkt írtam, hogy gyerekeket semmilyen szexualitásos témával nem kell traktálni, sőt meg kellene védeni őket, hogy még a neten, meg a tévében se találkozhassanak vele ideje korán.
LMBTQ-s agymosásról viszont nem tudok, nem láttam még soha olyat, hogy melegek bárki mást próbáltak volna meggyőzni, hogy milyen király melegnek lenni. Pedig 3 évet éltem Brightonban, ahol aztán nincs hiány belőlük.
Tudom, hogy bizonyos körökben terjednek olyan történetek, hogy a kisfiú egyszer babázott az óvodában, aztán fél évre rá meg a szülei tiltakozása ellenére levágták a fütyijét, merthogy ő akkor inkább lány. De biztos vagyok benne, hogy ez (ebben a formában meg mindenképp) anti-LMBTQ propaganda.
Ráerőszakolod a direkt érzékenyítést; és herótja lesz tőle; és márcsak ezért is megutálhatja őket. Pedig lehet, hogy nem utálták volna, csak rendre, folyamatosan, idegesítő módon egyfolytában az arcába nyomták ezt a probagandát, hogy "el kell fogadni", amíg az agyára nem ment. Meg lehet említés-szerűen mutatni, hogy van ilyen is, de nem kell nyomatni.
"Miért ne érzékenyítsük már a gyermekeket, hagy döntsék el mik akarnak lenni?" Ezaz, akkor miért érzékenyítsük őket?(Hadd döntsék el... ) Tehát érted; ebből a kérdésből meg pont tehát az ellenkezőjét is ki lehet hozni, tehát visszájára is sülhet el.
Tehát szerintem nem kell sulykolni, mert csak ideges, dühös lesz tőle az ember; hogy folyton ezt hallja , a csapból is ez folyik, és akkor lehet majd mutogatni, hogy "ez őmiattuk, a melegek miatt van!!!" Úgyértem meglesz az okozója, hogy miért lesz ideges, dühös, haragos folyton a gyerek ettől a témától, és ettől hibáztatni, utálni fogja a melegeket; merthogy ez az "ő hibájuk", hogy folyton őket bosszantják ezzel a témával és már " a fülén jön ki", annyira tele van tőle, annyira ideges, kiidegelt lett tőle. Tehát ez így nem jó. Szóval tehát szerintem meg kell neki említeni max, hogy vannak egynemű párok is, de nincs velük semmi baj, ők is ugyanolyan emberek. És akkor ennyi. De tehát nem rendszeresen, probaganda-szerűen eztet propagálni; mert akkor dühös lesz; és a melegkre fog haragudni; holott pedig lehet, hogy nem is ők kezdték ezt az egészet így nyomatni; vagy ha igen, azt az az illető túltolta. Tehát az önérzeteskedést; vagy túlzottan magára vett valamit; vagy azt hitte tévedésből, hogy ő ki van rekesztve, vagy bebeszélte magának; mert szerintem a melegek nincsenek kirekesztve. Ismerek olyat, aki fiú, és az öltözködése+ beszédje alapján minimum biszex, és mégis csomó barátja van, nem érdekel senkit; hogy kikhez vonzódik, meg kikhez nem ; mert jófej. Ha meg valaki meleg, és nemjófej; akkor azt nem a jófejsége hiányossága miatt fogják leszólni; hanem csak mellesleg még azzal is rádobhatnak egy szálkát még a tűzre; mert hogy pl az a "zsigeri sértegetés" 'módja' , hogy úgy """"kelll"""" (nem kell, és nem is szabadna) szídni valakit, hogy 'milyen micsoda'. Tehát akkor még úgy mellékesen ezt is hozzá tudja vágni, de alapból valszeg nem ezért kötött belé. De és tehát aki melegként kezd el pl propagandaszerűen (jó, most ez a könyv nem tudom, milyen kategóriába esik; de tehát ha nem toljuk mindenki arcába, hanem csakúgy mellékesen ottvan az is a polcon egy boltban, akkor okés, na, tehát ez nem feltétlenül tartozik oda; persze véletlenül is elterjedhet annyira, úgy , hogy különben pl nem csinál neki senki reklámot, vagy valaki nem reklámozási, hanem pl "antireklámozási"/szídási 'címszó' alatt mutogat rá); na, tehát, ha valaki direkt ezt így nagyon erőltetetten, és hevesen propagálni akarja; akkor ő nem a melegsége okán nem bírja elfogadni magát, hanem még valami más lelki baja van neki azon kívül, ja, de , várj, nem is; zavarja őt, hogy különc , (mert kicsi az önértékelése); és akkor ezért próbálja elérni, hogy 'másokat ne zavarjon az ő különcsége', hanem szeressék őt, mert őt zavarja; hogy ő maga tehát "különc", és akkor fél,hogy esetleg másokat is zavarna; és akkor ez egy ilyen, hogy "ne féljetek tőlem, szeressetek engem" Mert ő nem szereti saját magát, és azt szeretné, hogy legalább a kívülállók (,akik nem ő,) szeressék őt,vagy elfogadják , mert ő nem tudja. Tehát saját magát elfogadni. És lehetséges, hogy akár kívülről akarna begyűjteni elfogadást, szeretetet. És belül meg lehet, hogy nagyon fél. És akkor ez így már érthető is. De amikor heterok erőltetetten , kötelezően akarnak érzékenyíteni, az már más tészta,az nekem már tényleg nagyon nem tetszik. Senki nem bántaná őket (a melegeket), ha ők (ilyen nemmeleg aktivisták) nem mutogatnának rájuk, hogy "Látjátok? Ők a melegek, ők mások!" Tehát ők, ezek az aktivisták, állandóan hangsúlyozzák a másságot, ahelyett , hogy nem törődnének vele, és befogadnák őket (a társadalomba) normális emberként. Tehát állandóan hangsúlyozzák, hogy a melegek mások, állandóan felhívják rájuk a figyelmet, így a melegek nem élhetnek nyugodtan. Vagy tehát akibe neadjisten esetlegesen ezért , a melegségért belekötnek, ezek miatt az aktvisták miatt nem feltétlenül élhetnek olyan nyugodtan , mint amennyire szeretnének/ élhetnének; mert örökké fel van hívva rájuk a figyelem, hogy "ők mások." És lehet, hogy valami nemokos ember egyszer nagyon megunja ezt a probagandát, és akkor már ezért kezd el belékötögetni folyton a melegekbe.
Tehát a nemmeleg melegjogi aktivisták pl így ha hárítják a melegekre mutogatva, őket kihangsúlyozva, hogy "Ők mások." "De el kell fogadni őket!!!" (Mintha így gyorsan hozzátennék védekezés-képpen, hogy de ők nem akarják bántani őket. Dehát akkor minek mutogatni rájuk, hogy ők mások??? Hát na.)
Tehát érted, Kérdező, mire próbálok rávilágítani. Tehát, hogy pont , a visszájára, a fordítottjára is elsülhet; pedig a legjobb mindenkivel békében, elfogadásban, szeretetben élni. És tehát ha erőlteted az elfogadást; egy idő után meg ponthogy átcsaphat gyűlöletbe, ami meg senkinek se jó. Tehát pl egy gyereknek el lehet mondani, hogy igen, van ilyen is, de nem kell bántani őket emiatt, hogy pl egynemű párok vannak; vagy pl transznemű emberek. És akkor tehát nem kell túltolni, és akkor ettől máris elfogadják őket remélhetőleg. Ha a gyerek meg még kérdez, akkor szívesen, kedvesen válaszolni neki. (Én nem vagyok amúgy meleg, de nincs bajom velük. Emberek, és ki kihez vonzódik ő dolguk. Ja és amúgy én nemtanultam ilyen lélekbeli dolgokat; és ha valakit neadjisten esetleg megsértettem volna, akkor elnézést kérek, mert nem volt egyáltalán szándékom.)
*Tehát,hogy már előre fél, és előre feltételezi, hogy ha ő nem tudja elfogadni magát, akkor mások se fogadnák el és még bántanák; mert kicsi tehát tényleg az önértékelése. És akkor ennek próbálna így tehát ilyen módon elébe menni. Tehát,hogy a kicsi önértékeléséből azt vezeti le, hogy ha ő nem tudja szeretni így, elfogadni saját magát, akkor más, se és mások vannak olyanok , hogy esetlegesen bántanék is. Ez még vmeik korábbi bekezdésemhez; de szóval tehát tényleg nem akarok senkit megbántani , szeretek mindenkit, éljünk békében; és ne hánytorgassuk föl a különbözőségeket folyton!!! :) Hanem pl ami összeköt; mindnyájan, mint emberek vegyünk. :):):) Ja és egyébként eszembe jutott egy dal, Emeli Sandé-nak a Read all about it -című számában van valami ilyen, hogy "We are all wonderful, wonderful people", tehát , hogy mi mind csodálatosak vagyunk. :):):)
És amúgy tényleg elnézést tehát, ha valakit megbántottam volna, és legyen gyönyörű napja mindenkinek, aki ezt olvassa, ezeket a sorokat; és még lehetőleg mindenki másnak is legyen gyönyörű napja; hete, hónapja, éve, évezrede:):):) Tehát gyönyörű napot mindenkinek!! :):) Kívánni lehet még azoknak is, akik mondjuk nem olvassák ezt. :):):) Hogy boldog legyen.! :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!