Csak szerintem Gyurcsány Ferenc annak az egyik oka hogy a Fidesz még mindig 2/3 al kormányoz?
Figyelt kérdés
Szerintem 2018 ban keményen dolgozott annak érdekében hogy megint 2/3 ad legyen. 2022 ben is 2/3 ra lehet számítani ha megint ilyen keményen dolgozik Gyurcsány. Legalább is szerintem. Ti hogy vagytok vele?2020. okt. 16. 16:16
2/9 anonim válasza:
Gratulálok csak tíz év kellett hogy erre rájöjj
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem dolgozik keményen. Neki ez egy szórakozás. Nem győzni akar Fletó, se nem kormányozni. Azt akarja, hogy még jövőre is meghallgassák az alkohol szagú beszédeit, figyelmet kapjon, és mantrázhassa a közhelyeket és a vénasszonyok tapsoljanak, amikor forradalmi hangulatban kiáltja, hogy eltakarítjuk a NEEERt. Mikor megcsuklik a nyelve és olyanokat mond, hogy a "kígyók kígyóznak", akkor sem biztos, hogy a nyelve csuklott meg. Szerintem már alig várta, hogy körbefussa a médiát az a pillanata és mindenki róla beszéljen.
4/9 anonim válasza:
Igazából GY.F-nek a politika a hobbija.
Szórakozásból csinálja.
5/9 anonim válasza:
A politika magyarországon egy üzleti vállalkozás. A háttérben gyurcsány szépen megkeresi a maga pénzét. Cserébe biztosítja a fidesz hatalmát azzal hogy ők a legerősebb ellenzéki párt. Amig tartja ezt a pozíciót addig nem lesz kormányváltás
6/9 anonim válasza:
Nem csak ő az oka. Az egész ellenzék működése. Duma tettek nélkül.
7/9 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. Rajtad kivül még elég sok embert fizet a Fidesz, hogy ezt terjessze.
8/9 anonim válasza:
Aki élt és dolgozott amikor gyurcsány volt kormányon - és nem homokvárat épített az oviban - az ezt az embert nem akarja még egyszer a kormányoldal közelében látni. Nem kell ehhez fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!