Ha Dúró Dóra ennyire szeret könyveket darálni, akkor miért nem megy el egy HULLADÉKMEGSEMMISÍTŐBE fizikai munkát végezni? Ez így elég képmutatónak tűnik számomra, hogy havi 1 milliós fizetésért 1 darab könyvet ledarál a kamerák előtt.
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 19:59
11/21 anonim válasza:
Én meg hitler mein kampf-ját és goebbels naplóját fogom elégetni!
12/21 anonim válasza:
Nagy Magyarországos pólókat már dobtam régen a kazánba :)
13/21 anonim válasza:
1-es! Amikor leírtam, hogy egy "súlyosan cigányfertőzött" városban lakom, és, hogy mennyire nincsen konfliktus mégsem velük, ott közöltétek, hogy hazugság, nem is igaz.
A legdurvább "cigánykalandom" az volt, mikor egy cigányzenésszel laktam közös albérletben, övé az egyik enyém a másik szoba volt, Leszámítva, hogy otthon is muzsikált és megbolondultam mikor gyakorolt semmi bajom nem volt vele.
14/21 anonim válasza:
Meseország mindenkié! Az aberráltaké is! :)
15/21 anonim válasza:
Megvetted már a saját példányod utolsó?:D
16/21 anonim válasza:
9! " ilyen, és ehhez hasonló agymosó foglalkozásokat szervezzenek" Pontosan megneveznéd az érintett témákat?
17/21 anonim válasza:
Kérdező a negatív reklám is reklám. Örülj neki, hogy egy jó heteroszexuális nő reklámozza az a moslék papírköteget
18/21 anonim válasza:
Dórácska miért nem égette el az 5.-ikes tankönyveket, amikben Varró Dániel arra biztatja a gyerekeket, hogy lapáttal verjük apát? Ez jó dolog?
19/21 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, mit darál? Legyünk már őszinték!
20/21 anonim válasza:
Nagyobb a füstje mint a lángja az egész felhajtasnak szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!