Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanárok is számíthatnak...

A tanárok is számíthatnak olyan mértékű fizetésemelésre, mint az orvosok?

Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 11:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó te dolgoztál már négy műszakban gyárban ahol évi 20 nap alapszabid van és wcre is akkor mehetsz ha szünet van?

Most gondold újra a valaszod.

2020. okt. 15. 12:04
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
Erről a négy műszakról mesélhetnél...
2020. okt. 15. 12:21
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

10-es, én tanítottam, de azért az nem igaz, hogy többet dolgoznának, mint egy gyári sormunkás. 8-kor kezdődik a tanítás, 2-kor már mennek haza. A dolgozatjavítás sem vesz el órákat, ha nem nyígsz közben. Én lyukasórában megcsináltam mindig, haza se vittem. Tanári megbeszélés (hosszabb) félévben egyszer van. Illetve tanév végén és elején, de akkor meg tanítás nincs.

Most államigazgatásban dolgozom 8-tól 5-ig. Ha hirtelen bejön valami határidős dolog és sok a meló, akkor ráhúzok még fél - 1 órát. Többet dolgozom most, mint mikor tanítottam (beleszámítva a dolgozatjavításokat és a készüléseket is). Egy gyári munkás meg még ennél is többet melózik, pl. napi 12 órában.

Tényleg alacsony a tanári bér, megalázó egy diplomásnak. Meg főleg az, hogy egy betanított munkás jobban keres. De azért nem kell mindenért sírni.

2020. okt. 15. 12:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tanár vagyok. Én mondom neked, hogy ne keverd azt a felelősséget és feladatot amit nekem, mint tanárnak kell vállalni, azzal amit egy orvosnak.

Most rossz a béreink aránya, és akkor lesz jó ha az orvosokét így megemelik 2023-ra, a tanárokét meg mint most az ápolóként, vagyis még 20+10egynéhány százalékkal.

Nekem az ügyelet félévente 3-szor reggel 6:30-7:30 közt van, nem állandóan, és ha rosszul tartom az órámat akkor sem hal bele senki.

2020. okt. 15. 12:28
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Most volt júliusban kompenzáció. Egy pár évtizedig nem lesz más
2020. okt. 15. 12:45
 16/22 nemaRendőrség ***** válasza:
25%

>és ha rosszul tartom az órámat akkor sem hal bele senki.

Már nem azért de egy tanárnak sokkal sokkal nagyobb felelősége és ráhatása van a dolgokra.

2020. okt. 15. 12:45
 17/22 anonim ***** válasza:
21%

9 "Nem mert a tanárok nem tudják azt mondani h akkor pá mentünk külföldre. Nincs a kezükben semmi aduasz."

Dehogy nincs aduász! Emeljék fel a fizum vagy mentem a Lid-be árufeltőltőnek

2020. okt. 15. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:
73%

17: Menjenek! Megnézném, meddig bírnák :DDD

Meglepődnének, hogy nem ők parancsolgatnak, hanem nekik mondják meg, hogy mit kell csinálni.

2020. okt. 15. 12:52
 19/22 anonim ***** válasza:
44%
18 ha nem megy hát átmegyek a mekibe, teszkóba, de az feltűnne hogy senki sem fogja tudni nevelni, tanítani a sok hülyegyereket.
2020. okt. 15. 13:18
 20/22 anonim ***** válasza:
48%

Nevelni nem nagyon szoktak a tanárok. Tanításban sem jeleskedik mind. A legtöbben az ezer éves jegyzeteket adják le mindig, minden osztálynak. Persze van egy-két igazi pedagógus. De már elég ritka.

Baráti körben, családban is van pályaelhagyó tanár. Na, nem a pénz miatt, és nem árufeltöltőnek mentek. A gyerekeket is szerették. A többi tanárt nem tudták elviselni. A hozzáállásukat a gyerekekhez. Hogy legtöbbjüknek annyiból áll a tanár mivolta, hogy szívathatja a gyerekeket. De nemcsak a gyerekeket, hanem egymást is cseszegették, képesek lettek volna 5 forintért egy tócsába belefojtani a másikat, annyira irigyek voltak, ha valaki 5 forinttal többet keresett.

Szóval köszi, nem kell bemutatni a tanárokat. Pláne nem sajnáltatni.

2020. okt. 15. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!