Hálásak vagytok amiért Orbán Viktor Miniszterelnök Úr országában élhettek?
Figyelt kérdés
Örülök hogy az Ő országában élhettek, gyarapíthatjátok e hazát?2020. okt. 12. 23:31
A kérdező szavazást indított:
Igen!
Nem!
68 szavazat
2/16 anonim válasza:
A jóég áldja meg dr Mihály urat még vagy 40 poronttyal!
3/16 anonim válasza:
Provokatív kérdések helyett aludj.
4/16 anonim válasza:
Én minden reggel hátát adok és egy darab papírral is feldíszítem.
5/16 anonim válasza:
Egyébként ez az én országom. Misikének csak megengedem, hogy itt legyen, csak hogy a lipsik idegeskedhessenek.
6/16 anonim válasza:
Egy hete csomagolok, hétfőn indul a család Hamburgba. Költözünk, terveim szerint a határt át se lépem többet.
Szerinted?
7/16 anonim válasza:
Én azért vagyok hálás, hogy nem ott élek.
8/16 anonim válasza:
Szép estét!
Hogyne, teljes mértékben elégedett vagyok a családommal együtt, Viktor úr munkája egyszerűen profi a szakmában
Isten éltesse és tartsa meg őt nekünk még sokáig!
Kár, hogy Tarlós úr elveszett a süllyedőben.
9/16 anonim válasza:
Azert vagyok halas, hogy az ilyen lipsik mint a 6-os, elhuznak a francba az orszagunkbol. Az lenne a legjobb ha elvennek magyar allampolgarsagat, es soha tobbe meg turistakent sem engednek be az orszagunkba.
10/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy könnyeket hullajtana érte ha elvennék XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!