Ezt miféle balf*sz találta ki? Még fogalmazni sem tud az Isten barma. Nem, nem leszek ott, nem égetem le magam.
2020. okt. 12. 16:16
2/14 anonim válasza:
Ha Kunhalmi és Bangóné nem lesz ott, akkor nem megyek. Szél Detti sürgős szükséglete és Hadházy felemás korlát gyakorlata nem túl izgalmas műsor. Én ajtónak rohanásra és k**va erős földön fetrengésre vágyom! :DDD
2020. okt. 12. 16:22
3/14 anonim válasza:
Az a gond, hogy szerintem nem ugyanazt értjük a szervezőkkel "gyűlöletkeltés" alatt... Mert gyűlöletkeltés, lejáratás bőven van az ellenzéki médiákban is azokkal szemben, akikkel ők nem értenek egyet. Szóval előbb jó lenne a saját házuk táján söprögetni, mert ez így hiteltelen.
Én nem nézek tv-t már jó ideje, mert a fidesz-média gusztustalan, de sajnos semmivel nem jobbak az ellenzékes hírportálok sem...
Felőlem vonják blokád alá az MTVA-t, nem fogom sajnálni, de ezekkel a tüntetőkkel és politikusokkal én nem akarok egy bagázst alkotni 5 percre sem.
2020. okt. 12. 16:51
4/14 anonim válasza:
van egy olyan érzésem hogy ez egy kamurendezvény, semmilyen ellenzéki média nem állt be mögé, helytelenül és primitív módon van megfogalmazva.
2020. okt. 12. 16:59
5/14 anonim válasza:
Mi megyünk.
2020. okt. 12. 17:12
6/14 anonim válasza:
Lesz ajtónak szaladás és lépcsőmászás is? Ha igen, akkor mindenképpen!
2020. okt. 12. 17:23
7/14 anonim válasza:
Persze hogy lesz!
Utána,fénykép és hírhamisítás bulit is tartanak! DJ Papp.
2020. okt. 12. 17:34
8/14 anonim válasza:
Mégha legalább elrepenne ott vagy 2db molotovkoktél, akkor lenne is értelme, dehát egy ilyen gyenge semmirekellő ellenzéktől mit várunk?
2020. okt. 12. 17:36
9/14 anonim válasza:
#8 molotovkoktél nem alkalmaz az ellenzék azok anarchisták. Tehát a felfogásod az, hogy erőszakosan kell fellépni az ellen amit nem kedvelsz, oké.
Amúgy megyek, utálom ezt a maszkhordást maszk ellenes szabadságharcos vagyok.
2020. okt. 12. 17:57
10/14 anonim válasza:
9
Hát nem is az ajtónak szaladástól meg a tolvajozástól fog meghatódni ez a drágajó kormány. Kommunisták ellen nem használ a szép szó...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!