Lehetséges, hogy szándékosan meg akartak fertőzni koronavírussal a rendelőintézetben? Csak én sejtem azt, hogy emberkísérlet zajlik az országban?
Azért vetették le rólad, mert a maszkodat max flexelés közben érdemes felvenni, hogy a por ne jusson be a tüdödbe. Mi is FFP2es aszkot hordunk melóban, ott virít rajta a 3M logó és valójában szart sem ér.
Bármennyire is ótvar szar az a kék "zsepkendö" amit adnak, még mindig jobb az állítólagos fertőtlenítő réteg miatt, mint az ffp2-esed, amiröl nem vittél bizonylatot, hogy az valóban az.
Továbbá, ha úgy érzed, hogy téged meg akarnak betegíteni, akkor ne X órával az eset után menj fel egy random oldalra sírni, hanem ott helyben közöld velük, hogy te ezt nem vállalod.
Továbbá, Te magad mondtad, hogy ha elkapod, akkor nem éled túl... akkor mi féle pereskedésen jár az a mogyorónyi agyad?
#23: De engem se véd vagy csak másokat nem? Mert előbbi esetben akkor mi értelme?
Pereskedést úgy értettem, ha túlélem utána. De írtam is, ha olvastad volna.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Neeee, most ez lesz az új mániád?:D Igen, meg akartak fertőzni, biztos. :D
Ez most komoly?
Te nagyon nem vagy százas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!