Az ellenzék miért mondja azt, hogy a Varga Judit- Donát Anna vitát Donát Anna nyerte?
Volt vita?
Hol és mikor?
Linket tudna valaki adni róla?
Valami konkrét dolgon vitáztak? Ha igen, miről?
Vagy általában, hogy mit, hogyan kéne az országban csinálni?
Mást nem mondhatnak. Nem fogják az ellenfelet dicsérni.
2: Tranzit viták garázs változata
Nem nyilatkozott ilyet egy ellenzéki sem. Inkább a másik oldal kiáltotta ki magát nyertesnek.
Goldmund73: videó van róla, megtalálod valamelyik Youtube csatornán, ott rákereshetsz.
Ja, megtaláltam. A rémhír tévén volt.
Egyórás beszélgetést sosem fogok végighallgatni, ez holtbiztos. Pláne, ha nem is konkrét dolgokról beszélnek, hanem a tipikus gumicsontokról.
Ami feltűnt, hogy a miniszter-asszony bőrdzsekiben és farmerban van. Nagyon vagány csajszinak akar látszani. ;-)
8-ra:
Azért én olvastam olyan eszmefuttatást a borsodi választásról, hogy alig néhány tizedszázalékkal győzött a fideszes, pedig az ellenfelének régebben rasszista (cigányellenes) mondatai is voltak (amiket a kampányban persze elő is szedtek). Meg hogy odament a fél kormány kampányolni nekik, és a 2022-es választásoknál több tucat "billegő" körzetben ezt nem fogják tudni megcsinálni (egyszerűen idejük nem lesz rá). Szóval egy kicsit ilyen "majdnem győztünk" hangulatot sugalló cikk volt (asszem a 24.hu-n).
Ehhez képest a tény az, hogy a fölemlegetett rasszista (cigányellenes) megjegyzések legalább annyi szavazót hozhattak, mint amennyi elvittek. Ne feledjük, hogy a Jobbik mindig is ott volt erős, ahol nagyobb volt a cigányok aránya, és egyébként leszakadó régióról van szó (ez a kettő általában egybe is esik). Ill. az is tény, hogy teljes ellenzéki összefogás volt, tehát ez már nem fokozható, nincsenek tartalékok.
Igaz, az is tény, hogy a megválasztott és népszerű képviselő után annak lánya volt a fideszes ellenfél. Tehát neki az apja révén is bizalmat szavazhattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!