Nem felháborító ez?
Ugye kijött ez az "érzékenyítő" mesekönyv. Ez ellen tüntetést szerveztek, ahol egy ablakból "elfogadó toleránsak" disco zenét bömböltettek, így zavarták meg egy felszólaló (Osztie atya) beszédét-ezzel gyakorlatilag megfosztották demokratikus jogaitól.
Ezek után már nem kétséges, hogy az Euban nincs demokrácia.
Ez nem felháborító.
#10 értem én a problémádat, de a mocsokban vájkálás helyett van hatékonyabb megoldás. Vagy te úgy képzeled, mocsok ellen mocsok a reális és eredményes megoldás? Nem. A nevelés. De nem azon a szinten és nem őt, ő már elveszett.
Én nem kívánok ellenállni. Mondhatom durvábban és világosabban is. Gondolod, hogy az elefánt figyel arra, ha az egerek mocskolják és káromolják? Vagy a szarvas elmagyarázza a bögölyöknek, hogy az erőszakos csipkelődés nem helyénvaló? De azért abban egyetértünk ugye, hogy megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!