Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor történelmi...

Orbán Viktor történelmi béremelése mennyit fog jelenteni?

Figyelt kérdés

Olvasni hogy maga az orvosi kamara is azt nyilatkozta, hogy soha ekkora béremelést orvosok még nem kaptak. Nettóban a különbséget le tudná írni valaki rezidensektől kezdve a gyakorló orvosig?

Bocs, nettóban. A bruttót azt hagyjuk

2020. okt. 3. 17:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem 10 évről írtam okoska, 70-ről.

És mivel a pénzügyekben is járatos vagyok, elárulom, hogy az az extrém hitelfelvétel, amit az álla vett fel 2002-2010 között legalább 20 évvel meghosszabbította az adósság-fogságunkat.

Addig minden költségvetés úgy fog kezdődni, hogy -1000 milliárd az adósságszolgalatra, a pénzembereknem megy úgy, hogy +1000 milliárd a Gyurcsány féle dealból.

Minden idők legnagyobb hitelközvetítője.

Ha csak 1%-ot kap is...

2020. okt. 5. 23:37
 22/31 anonim ***** válasza:
80%

Akik még figyelnek, azoknak írom, remélem követitek a híreket. A MOK nem akarja elfogadni, amit összeütöttek nekik, továbbá jelentősen rövid idejük volt elolvasni és reagálni rá. Kezdenek kibújni a részletek. A kormány semmit nem ad "ingyen", vagy puszta jóindulatból. Jönnek megint a rájuk jellemző feltételek, amiket cserébe elvárnak. Mondanom sem kell, nem éppen igazságosak, vagy hívogatóak. Röghözkötés 2.0 csak ezúttal méginkább felvátorodva mentek neki. Beszéltem orvoskollegákkal, a fiatalok egy része óvatosan reménykedik, mindenki más, főleg az idősebb réteg fel van háborodva és le van döbbenve.

Szóval "nekünk semmise jó", és "pár ezer orvos" ide vagy oda, ezzel megérzésem szerint megint nem állítottak éppen maguk mellé egy nagy adag embert. Én külföldön dolgozóként egyelőre semmilyen késztetést nem érzek, hogy mihamarabb hazamenjek. Az EÜ-ben dolgozók közti feszültség lehetséges kiéleződéséről a jövőben nem is beszélve. Nekik is akarnak majd fizetést emelni? Ha igen, akkor nekik is katonaságihoz hasonló szerződést kell majd elfogadniuk?

Sajnos semmi meglepetés nincs ebben. Megint nem érdekli őket, hogy az adott rétegnek jó-e, hogy emiatt szeretni fogják-e őket, nem. Ez van, ezt kapod, esélyed sincs választani, ezt kell szeretni, kussolsz. Tipikus szarral összemalterozott vár, amit folyamatosan mos az eső, de azért továbbra is bőszen malterozzák szarral.

Az pedig, hogy magasról tesznek a népszerűségükre, számomra kétféle módon értelmezhető. Lehet, hogy rezeg a léc, kapálóznak, és ennyire nem értenek a normális vezetéshez és/vagy nem tudnak ennél többet tenni. Vagy a második lehetőség, ami szerintem sokkal valószínűbb, egyben szomorú, és félelmetes is, az az, hogy lesz@rhatják a népszerűségüket, mert biztosak a dolgukban, hogy úgyis megoldják, hogy az ő javukra álljon minden (demokratikus vagy kevésbé demokratikus módon).

2020. okt. 6. 08:41
 23/31 anonim ***** válasza:
61%
Ami a legszebb, hogy tudod mit mond erre az átlagember? Te választottad az orvosi pályát, fogadd el a feltételeket, ha már ennyi lóvét kaptok, akkor fogjátok be a pofátokat. Ha meg nem tetszik, el lehet menni. Ilyen embereket gyógyítunk.
2020. okt. 6. 10:20
 24/31 anonim ***** válasza:
71%
Pontosan, tudom. Még itt is nagyon él ez az attitűd, hogy minden sz@rt rád akarnak tolni, mert ha már az orvosit választottad és még emellé annyit is MERSZ keresni, amennyit, akkor mindent el kell viselned. Szerencsére itt legalább a fizetés a tisztességes szint határát átlépi.
2020. okt. 6. 13:18
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem győzöm nyomni a piros kezeket
2020. okt. 6. 15:34
 26/31 anonim ***** válasza:
20%

23-

"" Ha meg nem tetszik, el lehet menni.""

Olyan ismerős ez a mondat valahonnan.

Ja megvan! Gyurcsány híres mondata.

[link]

2020. okt. 6. 17:46
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt a logikát. Ha valami szar, de az elődje is szar volt, akkor a jelenlegi szart tilos kritizálni? Ha pedig megteszem, akkor feltétlenül a korábbi szar fanatikus rajongója kell hogy legyek? Mi ez a folytonos Gyurcsányozás? Visszasírta itt talán valaki? Pontosan igazad van, az egyik majomparádét váltotta a másik, esélyünk sem volt a normális életre

A tanulság, hogy a szar az szar marad, kritizálni fogom, nem pedig lenyelni, "mer' az előző se vót jó". Hiába próbálod bebeszélni nekem, hogy a pár évvel ezelőtti híg fos milyen borzalmas volt, bezzeg a jelenlegi bélsár milyen kellemes mogyorós-kukoricás, az attól még kula marad, értsd már meg. Nem lehet igényünk a normális életre? Mert ami jelenleg folyik, nem az. Ebből kifolyólag hangot fognak neki adni az emberek. Ennyi.

2020. okt. 6. 18:01
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

22-

""Akik még figyelnek, azoknak írom, remélem követitek a híreket. A MOK nem akarja elfogadni, amit összeütöttek nekik, továbbá jelentősen rövid idejük volt elolvasni és reagálni rá""

Ugye nem baj, hogy a MOK ajánlását fogadta el a kormány többszöri tárgyalások után?

[link]

[link]

Idézet a cikkből:

""Majd hétfő este jött a hír, hogy a kamara ebben a formában nem támogatja teljes mértékben a törvényjavaslatot, majd jött a megnyugtató kormányzati jelzés még késő este, hogy a MOK módosító javaslatait a kormány megfogadta. Nagyon úgy tűnik, hogy kedden már meg is szavazzák a képviselők""

Előbb tájékozódjunk. Nem kell álhíreket terjeszteni.

2020. okt. 7. 17:28
 29/31 anonim ***** válasza:
Aztán írták, hogy törvénymódosításokra lesz szükség, mert ez így nem működőképes.
2020. okt. 8. 00:27
 30/31 anonim ***** válasza:

28-as:

[link]

Hülyőkém, a saját tanácsaidat jó volna megfogadni.

2020. okt. 8. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!