Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyar miért marja egymást? ...

A Magyar miért marja egymást? Hogy a külföldiek már utálnak!

Figyelt kérdés

Állitolag a vilagon mar sok orszagban utalnak minket!

Utaljak a magatartasunkat, hogy atgazolunk a masikon es semmit nem tisztelunk. Onzoek vagyunk es tapossuk furjuk a tobbit! Olyan embertol hallottam aki a fel vilagot bejarta es 10 evet elt kint.

Azt mondta nincs meg egy ilyen nep aki ennyire ocsmanyul banik a sajat nepevel!

Nagyon nincs jo hirunk sehol!

2020. okt. 3. 07:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Turáni átok ...
2020. okt. 3. 09:18
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

#4 "Csak tudnám, akkor a libbantak miért az elfogadásról beszélnek? Vagy ez csak a szektára vonatkozik? "

Te is jól tudod, miért.

Mert mindenki másnak el kellene fogadnia, hogy csakis az lehet és csakis az a jó amit és ahogyan ők akarnak.

2020. okt. 3. 10:44
 13/20 anonim ***** válasza:
46%

#10 Sajnos a kérdezőnek is van némi igazsága, mindig attól függ hogy hol jársz és kivel találkozol. Ahogy te is írod, kint a magyarok járatják le az országot. Azt hiszik hogy szidni kell az országukat ahhoz hogy ott őket értékeljék. Munkavállalóból is sok van olyan, aki azt hiszi azzal lesz kedvező a helyzete az új munkahelyén ha folyamatosan mocskolja az előző munkahelyét, főnökét, kollégáit.

nekem testvérem él kint a németeknél. Még neki sem tudom rendesen elmondani mennyi hazugságot terjesztenek kint az országról, mert ő is inkább hisz a saját barátainak, akik agresszívan ballibesek, meg a német sajtónak - mint nekem. Aztán amikor egy-egy ténynél pont az ellentéte derül ki, akkor azt ő is lazán átlépi azzal, hogy ez ugyan hazugság volt, de az "összkép" az akkor is olyan - ahogy halljuk állandóan.

2020. okt. 3. 10:48
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem hazudtam eskuszom!

Pont tegnap hallottam egy kolleganomtol aki nem reg jott vissza csaladi okok miatt de vissza sem jott volna!

10 evet dolgozott kulfoldon.

Mondta dolgozott Amerikaban, Kanadában, Németben. Es allitolag mindenhol meg van a velemenyuk a magyarokrol.

Ha meghalljak allitolag nem nagyon szeretnek mar minket.

Persze nyilvan ez nem minden esetben igaz de azt mondta hidd csak el nagytobbsegeben igaz!

Lopnak, csalnak, hazudnak, szivtelenek. Eszik egymast!

Kimutattak a foguk feherjet kint! Ne haragudj de siman elhiszem mert mondta amikor hazajott ezt egybol tapasztalta is itthon! Es engem is tobb munkahelyrol azert kuldtek vagy jottem el mert sok ideget megettem par furkalo szemetlada miatt aki mindenben a hibat keresi es ocsarol lepten nyomon! Koszonni nem koszonnek.

Allitolag kulfoldon is csak a Magyar nem fogadja be a masikat! Meg szemetul viselkedik. Ezt mastol is hallottam, hogy 2 evbe telt mire befogadtak! Es allitolag Magyarok koze ment dolgozni meg is a sajat nepe ugyan ugy viselkedett vele mint itthon.

Szoval van benne boven igazsag.

2020. okt. 3. 11:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem pozitivan fogadtak Amerikaban,Kanadaban,illetve jelenleg Ausztraliaban.

Egyszer egy romantol lattam, hogy Transylvania is Romania. Tipikus.

De elobe meg sose voltam elonytelen helyzetben mert magyar vagyok.

Angliaban meg "pontos munkaeronek" szoktak ritkan nevezni.

Vagy legalabb is ezt hallottam egyszer. Nem hinnem hogy sok igazsag van benne, de egyaltaln nem igy van,amit kollegad mond.

2020. okt. 3. 12:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a kollégád jól átvert. Lehet, hogy a kollégád alapjáraton egy fura fickó, és őt nem szeretik sehol.
2020. okt. 3. 12:46
 17/20 A kérdező kommentje:

Na ne mondja mar nekem senki, hogy ez nem jellemzo a Magyarokra! Igen is furkalodo nep vagyunk! Szeretjuk hamar eszrevenni masban a hibat!

Kolleganom! Es aranyos csaj!

2020. okt. 3. 13:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Elegge felre informalt titeket.

Ez teny. Vagy nem elt huzamosabb ideig kulfoldon.

2020. okt. 3. 14:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdezőkém, amit te írsz az nem magyar, hanem emberi sajátosság.
2020. okt. 3. 17:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy mondjuk a lengyelek, vagy csehek is ugyanezt gondolják e a saját népükről. Sok nyugatinak nem a magyarokkal, hanem alapból a kelet - európaiakkal van baja. Ez pedig azért van, mert a magyarokkal ellentétben más kelet - európai országokból a tanulatlanabb réteg megy ki. Sok lecsúszott proli, sok balhés fajta cigány, sok seftelő. Az angol meg nem fog külömbséget tenni magyar, vagy szovák, román között, mert neki Ausztriától Keletre már minden csak keleteurópaország. Tehát erről a megítélésről nagy százalékban nem mi tehetünk.
2020. okt. 3. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!