Orbán Viktor ezt hogy bírja ki idegileg?
Sehogy. Csak rá kell nézni...
Az meg, hogy miket hadovál összevissza, nem mérvadó.
Mielőtt Ausztriát akarná beérni, előtte inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy Bulgária ne előzzön meg minket...
(Óóóó egyetem,matematika...hátha van "ott" más is!)
Tehát.
Azt mondod.:
Valószínűbb,hogy Magyarország gazdasági/társadalmi... fejlődése-Ausztriához viszonyítva-sokkal gyorsabb?
Vagy,azt mondod hogy:
Magyarország gazdasági/társadalmi... fejlődése-Ausztriához viszonyítva-sokkal gyorsabb KELLENE hogy legyen?
Hibás az elgondolás.
Nem 2030 ra de 3000re se érjük utón Ausztriát.
1 túl nagyok a lemaradások uthálozattól oktatás korházas üzleti légkör
2 jelenleg a Magyar politika színjáték politikusok juttatnak állami pénzeket haverjaiknak kb ez megy
3 ahhoz hogy utolj érj valamit/valakit jobban kellesz teljesiteni messze van
4 a jelenlegi mai Magyar társadalmi berendezkedés alkalmatlan.
[(Óóóó egyetem,matematika...hátha van "ott" más is!)
Tehát.
Azt mondod.:
Valószínűbb,hogy Magyarország gazdasági/társadalmi... fejlődése-Ausztriához viszonyítva-sokkal gyorsabb?
Vagy,azt mondod hogy:
Magyarország gazdasági/társadalmi... fejlődése-Ausztriához viszonyítva-sokkal gyorsabb KELLENE hogy legyen?]
Mi sokkal gyorsabban fejlődünk náluk most is. Ha így haladunk és ők továbbra is lassan, 2030 ra meglehetnek. Legalábbis ezvolt a vírus előtt.
Miiihhihihiiiii...vaaaan?!? XD
Erre a következtetésre jutottál az adatok átnézése után?
Milyen "egyetem" volt az ahol matekot "tanultál"?!? Kecskepásztor szak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!