Észak-Korea jobb szövetséges lenne Magyarországnak mint a NATO?
Figyelt kérdés
Szerintem mindenképpen jobb szövetséges lenne mint a köpönyegforgató, magyarságra nagy ívben tevő, amerikai báb NATO-nál. Kevés szövetséges híján jobban megbecsülnének minket és akár 1-2 atombombát is adhadtnának amivel befenyíthetnénk a drágalátós szomszédainkat ha a magyarok elyomására támadna kedvük. Cserébe meg nem szólhatna be bármilyen amneszti internásönöl hogy hogy bánnánk a c-tipusú polgárainakkal. Ti mit gondoltok erről?2020. okt. 1. 22:00
11/19 anonim 

válasza:

Ja ahogy az első válaszoló mondja. De vigyázz kérdező, könnyen át lehet esni a ló másik oldalára, mindenkinek csak addig nagy a szája amíg be nem tömik.
12/19 A kérdező kommentje:
11 Ki a franc mondta hogy én lennék a góré? Én csak elmondtam egy véleményt.
2020. okt. 1. 22:41
13/19 anonim 

válasza:

#12 Inkább örülj, Észak-koreában mehetnél kézzel aratni vagy bányába ásni, heti egy tál rízsért.
14/19 anonim 

válasza:

Méghogy a pocok szövetségesnek, vicc az az ország, az állítólagos atomjuk nélkül nullák lennének.
15/19 anonim 

válasza:

Tenyleg jo volna egy ket atomraketa, hogy ne pofazhassanak allandoan Brusszelbol. Most megint beszoltak, es szivatnak a jogallamisaggal, meg sajtoszabadsaggal. Ilyenkor, ha nem is atombombaval kene valaszolni, de nehany bombazo repulot lehetne kuldeni, ami figyelmezteteskeppen sima bombakkal egy kicsit megszorna az Europa parlamentet. Es amig helyereallitanak az epuleteket, addig elgodolkodhatnanak rajta, hogy erdemes e megegyszer beszolni.
16/19 anonim 

válasza:

Többeknek:
ha atombombát/rakétát akartok, olyat válasszatok, aminek sugárszennyezése nem jön át mihozzánk!
.
Észak-Korea annyiban lenne jó szövetségesnek, hogy ők szeretnének Europa közepéről dirigálni, mi pedig szeretnénk tengerpartot magunknak. Ennek alapján létrejönne a csere - és mind az egy szövetségesünk elégedett lenne.
17/19 anonim 

válasza:

A kérdésből és néhány válaszból kitűnik oktatási rendszerünk hibái. Persze a szüleik se lehetnek büszkék magukra.
18/19 anonim 

válasza:

Nagyon gáz ez az atomrakétás dolog. Ha valaki beszól neked az utcán, arra meg kést fogsz? Ezt hívják gyávaságnak.
19/19 anonim 

válasza:

Utána meg pislognál ki a fejedből, amilyen szankciókat adnak válaszként, mellesleg az EU egy szervezet, aminek vannak játékszabályai és azokat nem ártana néhanapján betartani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!